RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#47734  Szerző: Dani

"Amit írtál, meglehetősen szubjektív és teljesen alaptalan, de semmi baj."

Nem alaptalan,olvasd el http://www.roxy.hu chat részén a visszhangokat az új stílusról...Ott egyik hallgató sem üdvözli az újítást!Sőt...
Hozzáteszem,én ezt a véleményemet nem a saját fejemből szedtem,hanem másoktól(is!)hallottam!(Roxy hallgatóktól)
 #47733  Szerző: ravasz

Dani írta:Lehethogy valakit megmozgatnak ezek az igénytelen,korszerűtlen zenék,de egy jó ízlésű hallgató inkább a Dance zenét kedveli,főleg a Roxyn...Az RnB főleg a tinik körében népszerű,de egy érettebb,igényesebb felnőtt ember hány tőle!
Amit írtál, meglehetősen szubjektív és teljesen alaptalan, de semmi baj.
 #47732  Szerző: Dani

"Bőven elég, talán még sok is.

Az RnB sokkal nagyobb tömegeket mozgat meg. Dance-ből nem él meg két rádió egy kétmilliós városban."

Lehethogy valakit megmozgatnak ezek az igénytelen,korszerűtlen zenék,de egy jó ízlésű hallgató inkább a Dance zenét kedveli,főleg a Roxyn...Az RnB főleg a tinik körében népszerű,de egy érettebb,igényesebb felnőtt ember hány tőle!
 #47731  Szerző: ravasz

steve írta:Eléggé hiteltelen a Roxy. Fél évente stílust és koncepciót vált. Borzalmas.
Elindult dance rádiónak, majd lett belőle, pop-hiphop-r&b adó, utána ismét dance, majd aztán house, végül most ismét pop-r&b lesz belőle. A house és a dance zene valószínűleg fokozatosan fog eltűnni, ugyanis óráról órára egyre több és több a pop és r&b, és ennek arányában csökkennek a house zenék. Valóban tényleg csak egyetlen alternatíva marad azoknak, akik ezt a stílust kedvelik, az pedig a Rise.
Bőven elég, talán még sok is.

Az RnB sokkal nagyobb tömegeket mozgat meg. Dance-ből nem él meg két rádió egy kétmilliós városban.
 #47730  Szerző: steve

Eléggé hiteltelen a Roxy. Fél évente stílust és koncepciót vált. Borzalmas.
Elindult dance rádiónak, majd lett belőle, pop-hiphop-r&b adó, utána ismét dance, majd aztán house, végül most ismét pop-r&b lesz belőle. A house és a dance zene valószínűleg fokozatosan fog eltűnni, ugyanis óráról órára egyre több és több a pop és r&b, és ennek arányában csökkennek a house zenék. Valóban tényleg csak egyetlen alternatíva marad azoknak, akik ezt a stílust kedvelik, az pedig a Rise.
 #47721  Szerző: ravasz

Megy ezen is: www.kissfm.de

Ilyennek egyébként el tudnám képzelni az új Roxyt. :)
 #47719  Szerző: djlacee

Alicia Keys - Empire State of Mind azért elég erős a Roxy -ra, nem? Ezt max a Juventuson tudnám elképzelni.
 #47714  Szerző: Dani

Szerintem borzalmas az új zenei arculat,és igazuk van a műsorvezetőknek,ha ezt fikázzák...Ezt a rádiót tönkre akarják tenni,nem hinném,hogy a Roxy hallgatóknak bejön ez a zenei váltás!
 #47702  Szerző: tomee

Az a baj, hogy a Poloska által leírt problémák egy része nem éppen új keletű, és a jóisten tudja mikor fognak egyszer megoldódni.
 #47670  Szerző: Poloska

Ó nem, isten ments! Csak mert írtátok, hogy megújult a zene, gondoltam belehallgatok és jópár év rádiós tapasztalat után megírom, amit gondolok... :))

A zenei irányváltás gondolata jó volt nagyon, de a kivitelezéssel van egy kis probléma.

Csak ennyi, sziasztok! :)))
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 333