Én az MR2-n inkább vmi kivánságműsorosdit hiányolok, de azt nagyon.[/quote]
Lehetne 15 és 20 óra között.
Lehetne 15 és 20 óra között.
lali87 írta:- 10-45 ig becélozni a hallgatóságotMindig röhögök, amikor ezt olvasom...
lali87 írta:Lehet, hogy a Kossuth jó úgy ahogy van és a Petőfin kellene több műsort csinálni friss fiatalos pörgős de KÖZSZOLGÁLATI műsorral.Petőfin teljesen jó a Horváth Gergelyes reggeli műsor! Végre egy olyan reggeli műsor, ahol nem a pofázásé a hangsúly, hanem a zenéé. A fél7-es hírek meg nagyon jól be van lőve az idősávba. Én az MR2-n inkább vmi kivánságműsorosdit hiányolok, de azt nagyon.
Fiataloknak szóló témákkal egy kicsit bővebb zenei repertoárral. Lehetne műsor rajta 20 óra előtt is
- Kicsit populárisabb zenei választék alt zenéknek 2-3 óra este
- A Neo-n több beszélgetés megy mint az MR2-őn, lehet zenélni beszélgetések között
- 10-45 ig becélozni a hallgatóságot
-Reggeli műsor: nem idióta mint a kerrádiókon, de lazábban mint a Kossuthon
drkotasz írta:A tizenéveseket meg éppen nem tudom, mi a viharral lehetne a Kossuthra csábítaniIskolarádió
drkotasz írta:A 180 perc, Napközben, Közelről, Smink nélkül, Szombat délelőtt, Történet hangszerelve, Világóra, Népzene határok nélkül, stb. szerintem "korszerűek", annyira nem is korosztály, mint inkább érdeklődés határozza meg. De ha korosztályt kell mondani, akkor nagyjából 30-tól 50-ig, sőt, a Közelről teljesen friss és fiatalos, arra még a huszonéves korosztályt is nyugodt szívvel lehet mondani. A tizenéveseket meg éppen nem tudom, mi a viharral lehetne a Kossuthra csábítani, ott még annyira nincs kiforrott érdeklődés meg világkép.esti mese