RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#47886  Szerző: lali87

drkotasz írta:És lesz nagyjából Budapest, ahol lehet fogni mind az 5 multiplexet, a legtöbb helyen meg örülnek háromnak... :)
Ne legyünk ennyire pesszimpisták :-)
 #47885  Szerző: Pasa

drkotasz írta:és lesz nagyjából Budapest, ahol lehet fogni mind az 5 multiplexet, a legtöbb helyen meg örülnek háromnak... :)
Ne legyél negatív. Tetőantennával nagyjából ahol most jönnek az analógok, ott meglesz a 20-30 csatorna. Persze, lesz 10 %, akinek nem jön össze. Na, belőlük élhet majd a Digi, T-Sat, UPC. Ja hogy nekik bukta??? Hát, volt 10 szép évük.
 #47884  Szerző: drkotasz

djlacee írta:De érdekes, hogy már egy HD TV készülékhez is van tartalom, de még a 30 éves fekete-fehér JUNOSZTY készüléket is tudod használni, mert ahhoz meg MÉG van tartalom :lol:
lesz is, rádugsz egy boxot :)
 #47883  Szerző: lali87

Volt vagy 5 Junom...elosztogattam ami meg nem működött leadtam a hulladék udvarban.... ;) Nekem már csak színes TV-m van......undorító....
 #47882  Szerző: drkotasz

lali87 írta:Hát lehet.....15DB csatorna lesz országosan HD-ben....kb az ami most fent van....nem bőséges de nem rossz jóslat....
és lesz nagyjából Budapest, ahol lehet fogni mind az 5 multiplexet, a legtöbb helyen meg örülnek háromnak... :)
 #47881  Szerző: Pasa

És ez a lényeg! Két éve ment a sírás, hogy jajj, mpeg4. Ugye, felesleges volt. Senki sem lesz kíváncsi külön parabolára, és sok helyen még a drótokat is hanyagolják majd. Ez a jövő, szerintem...
 #47879  Szerző: djlacee

De érdekes, hogy már egy HD TV készülékhez is van tartalom, de még a 30 éves fekete-fehér JUNOSZTY készüléket is tudod használni, mert ahhoz meg MÉG van tartalom :lol:
 #47878  Szerző: lali87

Hát lehet.....15DB csatorna lesz országosan HD-ben....kb az ami most fent van....nem bőséges de nem rossz jóslat....
15 csati HD-ben még mindig jobb mint 3 szemcsésen :-P

Megjegyzem, ha maradunk az Mpeg2-nél akkor nem ilyen problémáink lennének 15 csati lenne összesen SD-ben max esetleg 5 HD-ben
Na az tényleg nem lenne érdemi gyarapodás a jelenlegi kínálathoz képest....

Ja és HD esetében nem kell fullHD-ban gondolkodni 8-) 720i-ben is szép a kép...és fele akkora sávszélen elvan mint a FullHD
 #47875  Szerző: drkotasz

Az is elképzelhető, hogy pár év múlva temetjük az SD tévézést, és akkor megint erősen korlátozottá válik a DVB-T kapacitása...
 #47874  Szerző: lali87

Én már tűkön ülök :-P Áúúúúúúú :lol:
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 203