RADIOSITE Fórum

• HBO csatornák (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2)

#49318  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Előbb előzeteseknél nem volt kint az info csík csak film stáb lista alatt. Van valami oka hogy stáb lista alatt még kint van? Amúgy szép lett az előzetesek új arculata . Meg logó is kisebb lett.
Egyelőre variálnak, a logó is állandóan változik, most pl. az HBO2-őn ki is csúszott a képről.
Az SD HBO mától a HD változat arculatát vette fel, ami valóban jól sikerült.
Az info csík úgy tűnik marad, pedig már kezdtem örülni, mert délelőtt nem volt.
Nekem a Cinemax arculata nem tetszik, ez kicsit olyan, mint amit öt perc alatt összedobtak. Amit Amerikában használtak néhány évvel ezelőtt, az sokkal jobb lett volna:
http://www.youtube.com/watch?v=RTSuPYkUPCw
 #49305  Szerző: Mauro

Előbb előzeteseknél nem volt kint az info csík csak film stáb lista alatt. Van valami oka hogy stáb lista alatt még kint van? Amúgy szép lett az előzetesek új arculata . Meg logó is kisebb lett.
 #49276  Szerző: mlaszlo

Ahogy ígérték, mától 16:9-es lett az HBO és az HBO Comedy is, valamint mind a 3 csatornán az ajánló is (eddig az 4:3-as volt az HBO2-őn). Kis mértékben változott az arculat is az ajánlók alatt.
 #48124  Szerző: Mauro

Cinemax csatorna várhatóan idén ősztől 16:9-es formátumra vált.
 #48028  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:Ez az MTV féle Happy Tree Friends sorozat nem tudom mit keres az HBO Comedy-n. Lehet, hogy bennem van a hiba, de én ebbe a sorozatba semmi humorosat nem látok. Most éppen a forró láva égette le az egyik szereplő fél fejét, a másik meg valahogy bekerült a mosógépbe és a centifuga szétdarabolta :gülü2:
Pedig aranyosak a szereplők.
 #48008  Szerző: djlacee

Az nem MTV-s sorozat, csak a MTV játssza, de több közük nincs hozzá. És szerintem nem humoros, hanem groteszk
 #48007  Szerző: mlaszlo

Ez az MTV féle Happy Tree Friends sorozat nem tudom mit keres az HBO Comedy-n. Lehet, hogy bennem van a hiba, de én ebbe a sorozatba semmi humorosat nem látok. Most éppen a forró láva égette le az egyik szereplő fél fejét, a másik meg valahogy bekerült a mosógépbe és a centifuga szétdarabolta :gülü2:
 #47945  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Ez igaz. Nem hinném hogy semmi jelzés sincs ott hogy melyik lakáshoz tartozik az adott kábel. Tudom de ahhoz képest jó pár helyen van még digitális mellett analógon HBO.
Az újakban már biztos van, de rokonaimnál az egy átvett rendszer, az előző kábelszolgáltató építette ki még a hálózatot, valamikor a 90-es évek végén és a szerelők mondták, hogy ez még nem nagyon van felcímkézve, az utóbbi időben már változtattak, de még mindig nagy a káosz benne :)
Valóban megy még a UPC-nél is analógon az HBO, csak nem tudom kinek, mert az új előfizetőknek már nem kötik be, a régiek pedig szerintem már mind áttértek digitálisra, mivel alacsonyabb áron több csatornát kapnak.
Ez a helyzet a T-Home-nál ott se tudom kinek megy még.
 #47943  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Ez igaz. Nem hinném hogy semmi jelzés sincs ott hogy melyik lakáshoz tartozik az adott kábel. Tudom de ahhoz képest jó pár helyen van még digitális mellett analógon HBO.
Az újakban már biztos van, de rokonaimnál az egy átvett rendszer, az előző kábelszolgáltató építette ki még a hálózatot, valamikor a 90-es évek végén és a szerelők mondták, hogy ez még nem nagyon van felcímkézve, az utóbbi időben már változtattak, de még mindig nagy a káosz benne :)
Valóban megy még a UPC-nél is analógon az HBO, csak nem tudom kinek, mert az új előfizetőknek már nem kötik be, a régiek pedig szerintem már mind áttértek digitálisra, mivel alacsonyabb áron több csatornát kapnak.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 36