RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#48599  Szerző: LuciFerko

a Rádió90 megy még valahol? esetleg 93.3 és 93.6 közt.. Sokol404 nézz már rá a 97 és 107.1 megára is! Elvileg új szabadkai rádiók.
 #48592  Szerző: Sokol404

Pasa írta:
Sokol404 írta:Úgy nézem, nagy hiány van hazánkban ezen a téren
Hát igen, mi itt Bp-n szerencsések vagyunk a Sztár FM-mel, csak nehogy jövőre az is eltűnjön... :x
Néztem az oldalukat, és amíg meg nem újult, nem is lehetett neten hallgatni! :(
Beleültetted a bogarat a fülembe, most már "streamelem"! ;)
 #48591  Szerző: Sokol404

drkotasz írta:
Sokol404 írta:Az elmúlt hetekben -talán eddig először- román adók nyomkodták az itteni (a magyarnál is erősebb) szerb adókat. Volt ám InfoPRO! Amúgy tetszett. Tanulni kellene tőlük...
Nyaranként előfordul ez erre a déli végeken :) Csongrádban is visszatérő vendég az InfoPro. Múlt héten különösen szép tropók voltak, telefonnal jöttek szerbek, románok, horvát, Csávoly, Kiskőrös, Budapest, Pécs, Kékes...
Ahogy mondod! :yes:
 #48536  Szerző: Pasa

Sokol404 írta:Úgy nézem, nagy hiány van hazánkban ezen a téren
Hát igen, mi itt Bp-n szerencsések vagyunk a Sztár FM-mel, csak nehogy jövőre az is eltűnjön... :x
 #48533  Szerző: drkotasz

Sokol404 írta:Az elmúlt hetekben -talán eddig először- román adók nyomkodták az itteni (a magyarnál is erősebb) szerb adókat. Volt ám InfoPRO! Amúgy tetszett. Tanulni kellene tőlük...
Nyaranként előfordul ez erre a déli végeken :) Csongrádban is visszatérő vendég az InfoPro. Múlt héten különösen szép tropók voltak, telefonnal jöttek szerbek, románok, horvát, Csávoly, Kiskőrös, Budapest, Pécs, Kékes...
 #48532  Szerző: Sokol404

Erre felénk az egyetlen nosztalgia-adó a szomszédos FM 96,2 MHz Radio Index. Úgy nézem, nagy hiány van hazánkban ezen a téren (a Sláger is csak kb. az ezredfordulóig volt az, de ami lett belőle, vagy ami most van, az... :unott: ). Szerintem a Juventus meg totál lezüllött (jól írta itt vki: "leutánozzuk a Slágert" TM).

Az elmúlt hetekben -talán eddig először- román adók nyomkodták az itteni (a magyarnál is erősebb) szerb adókat. Volt ám InfoPRO! Amúgy tetszett. Tanulni kellene tőlük...
 #48499  Szerző: gabor15

A 93,0 lehet, hogy a ceglédi MR1 volt, ha a pesti adók ilyen jól jöttek.
 #48433  Szerző: Jani

Szerintem 88.9 Gyöngyös akart lenni. ;)
 #48424  Szerző: LuciFerko

ja és biztos az a 88.8 klub? Mert az Ajka :shock:
 #48423  Szerző: LuciFerko

Máté írta:A 91.8 az a Szent istván Rádio volt szerintem.
Tuti, Egerből. Dunaújvárosban is szoktam fogni leginkább esős idő után.
  • 1
  • 434
  • 435
  • 436
  • 437
  • 438
  • 541