Csoda történt, elértem a telefonos ügyfélszolgálatot, kábé három perc gombnyomogatás, kiválasztottam a menüből a lemondást és három perc várakozás után tudtam beszélni ügyintézővel. Elmondtam neki, hogy le szeretném mondani a szolgáltatást, a korlátozásfeloldást már nem kérjük, azt mondta, érti, esetleg érdekelne-e minket egy kedvezőbb ajánlat. Mondom, az kizárt, mennénk innen nagyon. Megkérdezte, mi a lemondás oka, akkor beértem azzal, hogy elmondjam a panaszaim egytizedét, hogy drága meg szar. Erre -
dobpergés
- elmondta, hogy hát akkor írásban jelezzük lemondási szándékunkat, vagy fáradjunk el egy ügyfélszolgálati irodába, telefonon nem lehet lemondást intézni.
Tehát a lemondás menüpont az konkrétan annyiról szól, hogy maraggyá' nálunk, amiért 5600-at fizettél, azt lehet 3600-ért is, csak maraggyá'.
Hát maradjon, akinek hat anyja van...
dobpergés
- elmondta, hogy hát akkor írásban jelezzük lemondási szándékunkat, vagy fáradjunk el egy ügyfélszolgálati irodába, telefonon nem lehet lemondást intézni.
Tehát a lemondás menüpont az konkrétan annyiról szól, hogy maraggyá' nálunk, amiért 5600-at fizettél, azt lehet 3600-ért is, csak maraggyá'.
Hát maradjon, akinek hat anyja van...