RADIOSITE Fórum

• Abszolút Rádió - Göd - 97.3 MHz

#79676  Szerző: LuciFerko

Snake írta:És vajon hol?
87.6
 #79476  Szerző: Snake

És vajon hol?
 #79472  Szerző: djlacee

http://www.facebook.com/event.php?eid=243334092363512

Indul a SzelektívHallás az Éterben! (Funky, Hip Hop, R'n'B)
Helyszín
Budapest - Éter (Frekvencia megjelölés, hamarosan)
 #65568  Szerző: JoNeS

Az Abszolút, és a RADIOVAN.hu vitája az EJI-vel nem függ össze. Az Abszolútnak lejárt a rádióengedélye, a RADIOVAN.hu pedig nem szívesen fizet még több helyre még több jogdíjat, de ez más lapra tartozik

Köszönöm az eddigi figyelmet, mindenkinek sikeres munkát, és a sikeres munkát élvező sok hallgató kívánok!
Maradok továbbra is csak olvasótok, de az figyelmes :)

JoNeS
 #65378  Szerző: csokie

Este 8 körül még ránéztem és ment az adás.
 #48568  Szerző: LuciFerko

Ghee írta:
benjamin írta:Tudom hogy nem nagyon lehetséges de annak örülnék a legjobban ha egy HELYI kereskedelmi lenne a helyén.Bár ez a mai rádiós piacban nem nagyon lehetséges. :(
Neked nem mindegy, hogy mi lesz a helyén, úgysem tudod hallgatni. Hol laksz egyátalán, hogy ennyi rádiót hallgatsz egyszerre? :shock:

...vagy NHH-s felderítő vagy és járod, szkenneled az országot folyamatosan. ;)
ő üzemelteti a SIMON-t :hehe: :hehe:
 #48549  Szerző: Ghee

benjamin írta:Tudom hogy nem nagyon lehetséges de annak örülnék a legjobban ha egy HELYI kereskedelmi lenne a helyén.Bár ez a mai rádiós piacban nem nagyon lehetséges. :(
Neked nem mindegy, hogy mi lesz a helyén, úgysem tudod hallgatni. Hol laksz egyátalán, hogy ennyi rádiót hallgatsz egyszerre? :shock:

...vagy NHH-s felderítő vagy és járod, szkenneled az országot folyamatosan. ;)
 #48523  Szerző: benjamin

Tudom hogy nem nagyon lehetséges de annak örülnék a legjobban ha egy HELYI kereskedelmi lenne a helyén.Bár ez a mai rádiós piacban nem nagyon lehetséges. :(
 #48486  Szerző: djlacee

jimmer írta:
djlacee írta:Kék Duna meg Gong zeneileg jók? :lol:
Én a kettőt hasonlítottam össze, abból nekem a KD. Abszolútról nincs infóm így ahhoz nem hasonlítom
http://radio.radiovan.hu/radiovan192.mp3.m3u
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 22