RADIOSITE Fórum

• radiocafé

#48714  Szerző: drkotasz

klm írta:
LuciFerko írta:Spectrogram 16
Na mi van, Luci? A kedvedért (egy hallgatóért, el sem hiszem! :D ) csináltunk tegnap éjfélkor egy 20 mp-es csendet, hogy rendesen kimérhesd. A cafés fórumon azóta hallgatsz... Hol a grafikon?
Jajnemár, azért csináltátok, mert jóarcok vagytok, ti nem méritek ki? :D
 #48713  Szerző: LuciFerko

klm írta:
Na mi van, Luci? A kedvedért (egy hallgatóért, el sem hiszem! :D ) csináltunk tegnap éjfélkor egy 20 mp-es csendet, hogy rendesen kimérhesd. A cafés fórumon azóta hallgatsz... Hol a grafikon?
bocs, de bealudtam :/ vártam, hogy válaszolj rá, de ahogy nézem pont előtte léptem le :S
De lényeg, hogy így tiis észrevettétek, és megoldódott a gond, ahogy hallom 8-)
 #48712  Szerző: klm

ravasz írta:Katódsugárcsöves TV- képernyők is ilyesmi hangot adnak ki. Van, aki észre sem veszi, de van - pl. én - aki tépi a haját tőle.
Azért az nem ugyanaz a hang, mert azt én is sokkal egyértelműbben hallom (és zavar is), mint ezt...
 #48711  Szerző: klm

#48654  Szerző: ravasz

Katódsugárcsöves TV- képernyők is ilyesmi hangot adnak ki. Van, aki észre sem veszi, de van - pl. én - aki tépi a haját tőle.
 #48652  Szerző: Ghee

:D

...akkor sok fejfájós café-hallgató kapcsolná ki fáradtan a rádiót, miközben nem is sejtené, hogy mi idegesíti... :mellow:
 #48640  Szerző: LuciFerko

Ha mi nem lennénk... :D
 #48639  Szerző: Ghee

Már intézik az AH-nál elvileg a probléma kijavítását... kíváncsi leszek mit fognak cserélni, gondolom RDS-kódert. :)
 #48587  Szerző: ravasz

Én is hallom. Fülessel a halkabb (zenei) részeknél elég zavaró tud lenni.
 #48586  Szerző: LuciFerko

Spectrogram 16
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 36