RADIOSITE Fórum

• radiocafé

#48725  Szerző: klm

drkotasz írta:
klm írta:
LuciFerko írta:Spectrogram 16
Na mi van, Luci? A kedvedért (egy hallgatóért, el sem hiszem! :D ) csináltunk tegnap éjfélkor egy 20 mp-es csendet, hogy rendesen kimérhesd. A cafés fórumon azóta hallgatsz... Hol a grafikon?
Jajnemár, azért csináltátok, mert jóarcok vagytok, ti nem méritek ki? :D
Lehet, hogy ez Téged meglep, de nekünk se műszerünk, se szoftverünk nincs ehhez... Ezeknek csak akkor lenne értelme, ha mondjuk saját adónk lenne. Így viszont mérjen ki mindent az AH, azért fizetünk nekik. ;)

Ettől függetlenül tényleg "jóarcok" vagyunk, főleg én. :twisted:
 #48714  Szerző: drkotasz

klm írta:
Na mi van, Luci? A kedvedért (egy hallgatóért, el sem hiszem! :D ) csináltunk tegnap éjfélkor egy 20 mp-es csendet, hogy rendesen kimérhesd. A cafés fórumon azóta hallgatsz... Hol a grafikon?
Jajnemár, azért csináltátok, mert jóarcok vagytok, ti nem méritek ki? :D
 #48713  Szerző: LuciFerko

klm írta:
bocs, de bealudtam :/ vártam, hogy válaszolj rá, de ahogy nézem pont előtte léptem le :S
De lényeg, hogy így tiis észrevettétek, és megoldódott a gond, ahogy hallom 8-)
 #48712  Szerző: klm

ravasz írta:Katódsugárcsöves TV- képernyők is ilyesmi hangot adnak ki. Van, aki észre sem veszi, de van - pl. én - aki tépi a haját tőle.
Azért az nem ugyanaz a hang, mert azt én is sokkal egyértelműbben hallom (és zavar is), mint ezt...
 #48711  Szerző: klm

#48654  Szerző: ravasz

Katódsugárcsöves TV- képernyők is ilyesmi hangot adnak ki. Van, aki észre sem veszi, de van - pl. én - aki tépi a haját tőle.
 #48652  Szerző: Ghee

:D

...akkor sok fejfájós café-hallgató kapcsolná ki fáradtan a rádiót, miközben nem is sejtené, hogy mi idegesíti... :mellow:
 #48640  Szerző: LuciFerko

Ha mi nem lennénk... :D
 #48639  Szerző: Ghee

Már intézik az AH-nál elvileg a probléma kijavítását... kíváncsi leszek mit fognak cserélni, gondolom RDS-kódert. :)
 #48587  Szerző: ravasz

Én is hallom. Fülessel a halkabb (zenei) részeknél elég zavaró tud lenni.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 36