RADIOSITE Fórum

• Direct One

#49779  Szerző: djlacee

Neked miért fáj ez, nem Digikábeled van???
 #49773  Szerző: Mauro

És kábelen miért nem jelenek meg az MTV csatik?
:x

:shoot:
 #49771  Szerző: drkotasz

Jobb felső sarokban még a régi MTV logo van rajta, nincs külön kiírva, hogy "MTV Music", csak a wishekben. A dalcímeketmarha rondán, a képernyő kétharmadát betöltve írják ki. Az előbb a magyar MTV-ről is ismert spot ment, amikor a szarvas a szeméből előjövő lézerrel aprít. Most csináltam csatornakeresést, de a listában még mindig mint "MTV Europe" szerepel.
 #49763  Szerző: mlaszlo

UPC Direct: MTV Europe helyett MTV Music

Az UPC Direct kínálatában megjelent a 100%-ban zenét sugárzó MTV Music csatorna, mely az MTV Europe helyén fogható.

Ennek oka, hogy már nincs többé "szükség" az MTV Europe csatornára, hiszen november óta a cseh és szlovák piac számára is elérhető az MTV lokális változata.

Az MTV Music a nap 24 órájában videoklipeket sugároz, reklámok és más megszakítások nélkül. A csatorna 2005. decemberében indult. A kínálatba kerülésével virtuálisan a teljes MTV Networks zenei csomag elérhető a platform előfizetői számára.
 #48753  Szerző: LuciFerko

én anno egy Orion Morpheus csöves feketefehér TV-vel raktam össze egy DVD ljátszót :D Ennek még szimmetrikus bemenete volt, külön VHF és kölön UHF. Gyártottam balunt a koax végére, azt bekötöttem és lám fulltiszta kép lett :)
 #48734  Szerző: drkotasz

Jaja, mondjuk videón keresztül vagy DIN átalakítóval meg lehet oldani, de egyszerűbb így, meg úgyse én nézem :D
 #48732  Szerző: mlaszlo

drkotasz írta:
mlaszlo írta:A Philips 6010-es már eléggé elavult, olyat csak akkor ajánlatos kérni, ha olyan tv-re lesz kötve, aminek nincs scart csatlakozója, ennek ugyanis még van RF kimenete.
Ó, az ragyogóan jó, még egyelőre befigyel egy 24 éves Orion Vénusz a háztartásban :D
Akkor ha jelentkezik majd a szerelő érdemes neki erről szólni, hogy jó lenne ez a fajta beltéri, mert van egy régi tv készülék, aminek nincs scart csatlakozója.
 #48716  Szerző: drkotasz

mlaszlo írta:A Philips 6010-es már eléggé elavult, olyat csak akkor ajánlatos kérni, ha olyan tv-re lesz kötve, aminek nincs scart csatlakozója, ennek ugyanis még van RF kimenete.
Ó, az ragyogóan jó, még egyelőre befigyel egy 24 éves Orion Vénusz a háztartásban :D
 #48701  Szerző: Gyurii91

mlaszlo írta:
Gyurii91 írta: MTV mióta zenecsatorna?

Reggel, délelőtt korai dalömlés és annyi... :lol:
A magyar MTV-n valóban, de a Direct-en ott az MTV Europe, MTV Hits, MTV Dance, MTV Rocks, VH1 és a VH1 Classic is, valamint jön az 1 Music Channel, a Musiq1, a Music Box, a U, a Party TV és a City TV.
Itt is van (T-home) csak minicsomagba, vagy Extrába.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 64