RADIOSITE Fórum

• Rádió Aktív - Sátoraljaújhely - 100.0 MHz

#49145  Szerző: Éva3980

jimmer!

Akinek nem inge, miért veszi magára?
Igaz, és bocsánat, de akartam is példát adni az ajánlatával, csak valahogy elfelejtettem. A névtelenekre koncentráltam bevallom.
Az Ön ajánlata korrekt volt. Teljesen és köszönöm.
Sőt az árvizi példájával is egyet értek, teljesen. Tudom vannak penetráns esetek. Mi is felháborodtunk a saját értékeit mások mentették. Oké. Teljesen igaza van. Mégegyszer elnézést, de tényleg nem Önnek szántam. Az egyértelmű, nem is a sorok között, hanem nyíltan ajánlkozott, ezért nem értem, most miért sértődött meg. Ne tegye.
Kérem. Pontosan Ravasz akasztott ki, aki olyan kapcsolatokat ajánlott, akiket korábban lenyomtak, és a hosszú hozzászólás, ami ezt az egészet kirobbantotta. Azt érzem sértőnek, amit vissza utasítok. És a ravasz jóindulatát is. Öntől elnézést kérek. Centerweb, miért kellett most ehhez hozzászólnod? Nem tudtam írni, mert nem volt lehetőségem, de most elrontottad, sajnos. Néhányan pedig visszafoghatják magukat. Mert én személy szerint nem sértettem meg senkit, mert mindenki áll név mögött van, én pedig nem vagyok haverja senkinek, és azt hiszem mindenki tudja, hogy ki vagyok. A hangnem nem megengedett, ezt visszautasítom, a tiszteletlenségre nem adtam okot. Megvédem magam, nem én támadtam. Most meg olyanok is besértődnek, aki most jött a képbe, hogy méltassam a szakértelmét, azt sem tudom kicsoda. :chinese:
 #49144  Szerző: Éva3980

jimmer!

Akinek nem inge, miért veszi magára?
Igaz, és bocsánat, de akartam is példát adni az ajánlatával, csak valahogy elfelejtettem. A névtelenekre koncentráltam bevallom.
Az Ön ajánlata korrekt volt. Teljesen és köszönöm.
Sőt az árvizi példájával is egyet értek, teljesen. Tudom vannak penetráns esetek. Mi is felháborodtunk a saját értékeit mások mentették. Oké. Teljesen igaza van. Mégegyszer elnézést, de tényleg nem Önnek szántam. Az egyértelmű, nem is a sorok között, hanem nyíltan ajánlkozott, ezért nem értem, most miért sértődött meg. Ne tegye.
Kérem. Pontosan Ravasz akasztott ki, aki olyan kapcsolatokat ajánlott, akiket korábban lenyomtak, és a hosszú hozzászólás, ami ezt az egészet kirobbantotta. Azt érzem sértőnek, amit vissza utasítok. És a ravasz jóindulatát is. Öntől elnézést kérek. Centerweb, miért kellett most ehhez hozzászólnod? Nem tudtam írni, mert nem volt lehetőségem, de most elrontottad, sajnos. Néhányan pedig visszafoghatják magukat. Mert én személy szerint nem sértettem meg senkit, mert mindenki áll név mögött van, én pedig nem vagyok haverja senkinek, és azt hiszem mindenki tudja, hogy ki vagyok. A hangnem nem megengedett, ezt visszautasítom, a tiszteletlenségre nem adtam okot. Megvédem magam, nem én támadtam. Most meg olyanok is besértődnek, aki most jött a képbe, hogy méltassam a szakértelmét, azt sem tudom kicsoda. :chinese:
 #49143  Szerző: drkotasz

Azt hiszem, teljesen kulturált véleményt fogalmaztam meg azzal kapcsolatban, hogy közlekedési hírként személyes sérelmet ismételgetni végtelenül szomorú dolog, ami azt az attitűdöt tükrözi, hogy a műsorkészítő hatalmat tulajdonít magának amiatt, hogy az éterben emberekhez szólhat, és ezzel visszaélni se rest, öncélból. Ez baj. Borsodba nem tudok innen szakembert javasolni, bocsánat, gondoltam, aki ott rádiózik, ismeri a terepet.

De inkább hallgatok szaros tíz évnyi rádiós tapasztalattal a hátam mögött, köszönöm, hogy helyreraktál :D
 #49142  Szerző: ravasz

Jimmer, ne fáradj, Éva nem vitaképes. Arról nem is beszélve, hogy ezek után már nem érdemlik meg, hogy bárki segítsen nekik... :)
 #49141  Szerző: jimmer

Nem felvágásként mondom / írom, de a mi technikai vezetőnk a maga 23 évével, a helyi kereskedelmi rádiónak, sőt a GonG hálózatnak is be-be dolgozik. Én nem nevezném amatőrnek.

Segítséget kérni nem szégyen. Annó amikor márciusban az NHH kezdett el bennünket cseszegetni, megemeltem a telefont, és eljutottam Heal Edinához, sőt onnan tovább a Sláger technikai vezetőjéhez, Horváth Gyulához. Ha mással nem is, de tanácsokkal elláttak bennünket és azóta tartjuk velük a kapcsolatot. Mi itt összetennénk a két kezünket ha kerrádiózhatnánk, mert megvan mögé a megfelelő háttér, csak épp pénz nincs. De mi legalább teszünk azért nem keveset hogy legyen! Legalább annyi, amivel a havi banki törlesztőt (merthogy a kisközhöz akkor még ez is kellett, és bevállaltuk a válság ellenére is) és a rezsit meg minden egyebet ki tudjuk fizetni.

Ja, és mi GYEREKEK készítettünk már reklámspotot a Danubiusnak is, ami ment is, hostoltuk a kapuvári Juventus online adását, weblapokat csinálunk egy csomó helyre, a sajátunkat is mi magunk csináltuk.

Nem írtam konkrétumot? Mert a cég neve és elérhetősége akkor mi volt? Tessék olvasni a sorok között.
 #49140  Szerző: centerweb

Éva!

Én úgy gondolom, hogy egy helyi rádió felelősségteljes munkatársától, vezetőjétől egy ilyen jellegű beírás teljes mértékben méltatlan.

Nem szeretnék a részletekbe belemenni, mert magát úgysem érdekli, na meg a kutyákat sem. :)

Tudom, becsméreltem az Aktívot, és úgy érzem hogy egyes esetekben azért valamilyen szinten jogosan. Megpróbáltam (igen, 17 éves létemre) értelmesnek és segítőkésznek lenni, építő jellegű kritikát írni. Látom ez önnek nem tetszik, de talán ezt elegánsabb lett volna letudni egy "Kösz, de nem tartunk igényt az ilyen fajta segítségre" szöveggel, vagy hasonlóval.

Egyébként ez, hogy dobálózik az életkorokkal és mindenféle ismeret nélkül szinte lehülyegyerekez másokat teljesen jogtalanul "nagyon gyenge" és "gyerekes" dolog, és hatalmas nagy szarvashiba. Többek innen akik ide és önnek írtak, már nagyon sok, értékes munkát letettek és letesznek az asztalra (nem [csak] internetes és hobbi rádiókban, hanem jól működő igényes éterben jelenlévőekben), olyan minőségűt, amiből az Aktívban a 10%-a sincs meg. És most egyáltalán nem magamról vagy az én munkámról beszélek.

Értem én hogy nincs hirdető és pénz, de az olyan alapvető dolgokhoz mint hogy az adáslebonyolító a keveréseknél ne alap beállításon legyen vagy ne akadjon szinte minden adáselem vagy hogy hírek alá nem túl szerencsés dolog Gramophonedzie Why Don't You című számát berakni alapnak ( http://soundcloud.com/centerweb/ra ), az ilyenekhez nem kell pénz.

Él még bennem a remény hogy egyszer még maguknak vagy másoknak sikerül az Aktívból egy sikeres, normális helyi rádiót csinálni, de ilyen mentalitással ez nem lesz könnyű feladat.

Hdn.

Ui: Jeek, ravasz, jimmer stb.: Teljes mértékben egyetértek.
 #49139  Szerző: jimmer

Éva hozzászólásáról az jut eszembe, amikor mi innen 300!! km-ről mentünk az árvíz sújtotta településre segíteni zsákolni, a helyi lakos pedig a lokál ajtajában támasztotta a pultot............ Akkor azért bennem volt az a mondat, hogy na akkor keressünk egy helyet ahol meg tudunk fordulni a busszal és irány haza.. Az ilyeneknek segítsen a.. :)
 #49138  Szerző: Éva3980

Fiúk! Álca nevek mögé bújva nagy a szátok, ez névtelen levélnek minősül, annak pedig azt mondják kukában a helye.
Olyanok is "válaszoltak", akik nem is írtak előzőleg.
Arra a kérdésre, hogy ki a profi, akit szeretnétek hallani, nem kaptam választ. Hogy hívják, ki az, akit itt szeretnétek hallani?
De maradjunk annyiban, hogy tényleg nem fontos a segítségetek, így anonim pláne. A véleményetek pedig nektek, egymás közt fontos lehet.
Sok okos, ha összefognátok olyan csuda rádiót tudnátok csinálni. Miért nem teszitek, legalább lenne egy jó rádió. Tudnátok mit hallgatni.
Ha lehet minket ne is hallgassatok, kíméljétek meg magatokat tőlünk. Tízzel kevesebb, nagy dolog.
Így aztán fikázni sem kell, sem a szakértelmet, sem a tulajdonosokat, hallgassátok a barátotok rádióját, ami olyan jó.
Ennyi. Csak egy gomb.
Mi ilyenek vagyunk, más a többitől, egy más rétegnek szólunk, ha nektek nem tetszik, na és? Rajtatok kívül is él ember a földön. Pech.
De tényleg, miért érzitek úgy, hogy bele szólhattok? Nem! Semmi közötök hozzá. Mondom nyugi. Ha törvényt sértünk, jelentsetek föl, az szép emberi tulajdonság, éljetek vele. Névtelenül.
Szép álmokat, jó éjszakát. :chinese:
 #49124  Szerző: Ghee

Abban igazat kell adni, hogy nagyon sokat számít bármiféle visszacsatolás egy ilyen kis rádiónak. Minél interAKTÍVabb, annál jobban szerethető - véleményem szerint.
 #49123  Szerző: Ghee

Ravasz: ez azért ebben a formában erős volt...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17