RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#49383  Szerző: LuciFerko

az más volt, mert ezen a kezdetek óta dance-house megy. Régebben 101.6-on adott Szabadkáról.
amúgy "Rádió Ász FM"

97.7-en a Boomerang FM ment, hip-hop zenével.
 #49382  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:a TeamFM adott a 99.8-on, most annak a volt tulaja a Radio As FM résztulajdonosa.

most mi megy a 99.8-on? :shock:
A Radio As ("as"=dög :gülü2: láttam a szótárban) nevét már régebben is hallottam bemondani azt hiszem, a 97,7 MHz-en, vagy azalatt 0,2-del :S , de az az adó megszűnt. Szép retro számok, '80-as, '90-esek mentek rajta.

99,8 MHz: kicsit malőröztem az antennával. Komolyan mondom, nem biztos, h. azt fogom, de most Chertől a Walking on Memphis megy sisteregve... Régebben az a freki tisztán szólt.

Egy kis szerkesztés általi módosítás: épp most mondták be, hogy "Korona FM 100", akkor ezek szerint tényleg (nekem) nem jön be semmi a 99,8-on. Amaz Kalocsa helyi adója, de Te biztos tudod. :roll: :D
 #49381  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:Mivan??? elindult a pécsi adás?
Az FMScan is azt jelzi, 8-)
meg nem akcentussal beszélt a bemondónő, inkább olyan Mária Rádiós feelingje volt.
 #49379  Szerző: LuciFerko

a TeamFM adott a 99.8-on, most annak a volt tulaja a Radio As FM résztulajdonosa.

most mi megy a 99.8-on? :shock:
 #49378  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:
Sokol404 írta:LuciFerko:

Erre gondoltál? http://www.radio90.co.rs/ Rádió 90 Hajdújárás, FM 90,0 MHz

Szól, és sztereóban ad! Épp most vmilyen félig vallási műsor megy rajta, ahol verseket olvasnak fel.
Ez tuti az?:D a streamen popzene megy. nézz rá a 93.6-ra!
És megnézhetnéd a lentebb írt frekiket:)
97.0
107.1
107.5

megmég:D
103.4
99.8
Amiről már most tudok nyilatkozni, az az új adó, a 97,0 és a 99,8(?) hú tényleg, azzal mi is lett? Máskor house szólt rajta éjjel-nappal. A 97 nagyon hangosan jön be, és tiszta.
A többire még oda kell csavarnom. :yeah:

... A 99,8-en nem hallok semmit, a 103,4-gyel meg a többi hátralévővel az a bajom, hogy nehéz elkülönítenem analóg vevővel, mert tkp. nem tudom, melyik frekvenciát hallgatom. A 103,3 ClassFM nálam esténként szokott szólni, ez ilyenkor megakadályozza a 103,4 vételét (na jó, forgassam ki ^^ ), szóval nem hallottam én most ott semmi kivehető jelet, de a 107,1 vélhetően bejött, vmi női turbofolk szólt rajta, a 107,5 viszont szintén negatív volt. ...sajnálom, ilyenekben nem tudok segíteni a fentebb említett hiányosságok miatt. :oops: A 103,4-en nem is tudtam, h. egyáltalán létezik adás: máskor a 103,3-at láttam egy szerbiai adóállomásos térképen. :blush:
 #49377  Szerző: LuciFerko

Mivan??? elindult a pécsi adás?
 #49376  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:és 93.6-on mivan? :D
sssss meg zzzzz

Sajnos a gép is belezavar rendesen, amúgy utánanéztem a dolgoknak:
http://www.fmscan.org/main.php?gmap=1&tar=main ez a 90,0 MHz, én biztos a pécsi frekit fogtam (630 W, emez meg olyan pici, h. ki se írják), a 93,6-et úgy kerestem, h. közben szólt a stream, de a rádióm és térkép szerint nincs ott semmi http://www.fmscan.org/main.php?f=93.6&n ... ex=1&sfm=1 , viszont látom, Neked ott az MR1 dönget! ^^
 #49373  Szerző: LuciFerko

és 93.6-on mivan? :D
 #49372  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:
Sokol404 írta:LuciFerko:

Erre gondoltál? http://www.radio90.co.rs/ Rádió 90 Hajdújárás, FM 90,0 MHz

Szól, és sztereóban ad! Épp most vmilyen félig vallási műsor megy rajta, ahol verseket olvasnak fel.
Ez tuti az?:D a streamen popzene megy. nézz rá a 93.6-ra!
És megnézhetnéd a lentebb írt frekiket:)
97.0
107.1
107.5

megmég:D
103.4
99.8
Nem biztos, hogy az, de az majdnem 100%, hogy a 90,0 MHz-en néztem. :) A honlapjukon is azt a frekit írják, BÁR láttam egy műsornál feljegyezve a 93,6-et is, a kettő így nem fér a fejembe, ezek szerint már nem is az eredeti helyről adnak. Tudod, én is analóggal csinálom, de megnézem utóbbit (mindig saccolok, hogy mi hol van, de a módszer általában bejön). -Amúgy szintézeres hangolású vevőm is van, csak nem itt, + kábelTV-re van bekötve :punch: .
 #49371  Szerző: Sokol404

drkotasz írta:
Sokol404 írta:Az északi városrészben a mai napig is kevés az 1kW, mert az FM 95,4-et időnként megzavarja* a szentesi Rádió Plusz (FM 95,7). Amúgy honnan ad a Rádió88? (mert szerintem Röszke irányából)
Az azért elég csúnya lenne, legalábbis egy jó vevővel. Ha jól tévedek, akkor még az újszegedi 17 emeletesen van a 88 adója.
Ezt annak idején Molnár Balázs is írta itt a Fórumon, de addig nem hittem el, míg én is meg nem tapasztaltam Rókuson egy "márkás kocsi márkás vevőjével" :) . Időnként (kb. 2 percenként) elkezd sisteregni a vétel, jó hosszan, majd abbamarad, helyreáll, és egy db-ig tiszta. Aztán minden ismétlődik elölről. Ilyet előtte még én se hallottam.
  • 1
  • 430
  • 431
  • 432
  • 433
  • 434
  • 541