RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#49678  Szerző: mkabelhusk

http://www.youtube.com/watch?v=C1RH7L12 ... re=related

szép vétel!

kár, hogy munka miatt nem nagon érek rá DX-re de majd három hét múlva "járom majd az országot" remélem sikerül megint elcsípnem Spanyolokat és Franciákat
 #49677  Szerző: LuciFerko

jó, futtában hallottam csak, attól még lehet valami új :)
 #49676  Szerző: Gyurii91

zenefalo írta:
djlacee írta:88.0-n nincs RETRO FM :o egyáltalán nincs is Szlovákiában ilyen nevű rádió.
Szlovákiában nincs,de Szentpéterváron igen,úgyhogy orosz rádió volt az :chinese:
:lol:
 #49673  Szerző: zenefalo

djlacee írta:88.0-n nincs RETRO FM :o egyáltalán nincs is Szlovákiában ilyen nevű rádió.
Szlovákiában nincs,de Szentpéterváron igen,úgyhogy orosz rádió volt az :chinese:
 #49670  Szerző: djlacee

88.0-n nincs RETRO FM :o egyáltalán nincs is Szlovákiában ilyen nevű rádió.
 #49662  Szerző: LuciFerko

RDS-el a 88.0 mhz-n jön egy RETRO FM nevű adás, ha jólhallom szlovák :) de most nincs időm rá :(
 #49388  Szerző: Attis

A 93,6 Pécsen SSSSS.... Mit is kellene itt hallanom??
 #49385  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:az más volt, mert ezen a kezdetek óta dance-house megy. Régebben 101.6-on adott Szabadkáról.
amúgy "Rádió Ász FM"

97.7-en a Boomerang FM ment, hip-hop zenével.
Hát igen, ez az analóg hangolás varázsa: azt se tudod, mit hallgatsz. :shock: Akkor nem tudom, melyik jött be, mindenképpen a csávolyi Sláger (96,7) és a 98,1 horvát közszolgálati között szólt, de az az adó már nincs. Egyébként elég távoli volt a vétel, mert mono hangzással szólt, és alig bírtam úgy kiforgatni, h. ne sisteregjen. :P
  • 1
  • 429
  • 430
  • 431
  • 432
  • 433
  • 541