RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#5079  Szerző: centerweb

A képnek az a fele levágódott, inkább javítok linkre.
 #5075  Szerző: rsite1

Hol van itt a fórum?
 #5036  Szerző: centerweb

nah, már van fórum is az Express oldalán :) lehet regisztrálni bele, de egyenlőre a témák helyén "undefined" fogad.
 #5017  Szerző: centerweb

valóban volt Tóth, és 14 órától. tehát maradt a régi struktúra. ha egy kicsit jobban odafigyelnének a dolgokra, sokkal jobb lenne az egész. pl. ha odafigyelnének, és nem raknának be mindenféle rossz bitsűrűségű zenét, meg megpróbálnák kihozni a maximumot az adásprocesszorukból [mert nem hiszem hogy ez a legjobb beállítás hozzá] már is sokat dobna az egésznek az összképén. de, még így is jobb, mint úgy átlagban a magyar rádiók.
 #4994  Szerző: Obladioblada

jeek írta:
Obladioblada írta:Ma sem volt tóthpeti.

Muszáj amúgy valamerre elmozdulni, végre rájöttek. Kérdés, hogy a lejtőn lefelé vagy felfelé indulnak. Én személy szerint nem bánnám, ha végre összekapnák magukat. Hamarabb kelle volna. Bár lássuk be az eddigi tapasztalatok nem adnak sok alapot a bizakodásra.
Én hallottam ma :shock: 14:00 -es hírek után köszönt be. Az online streamen hallgattam.
Én kérek elnézést, 10 órára vártam, nem tudom miért. Keverem a mikomos gyerekkel. :lol:
 #4992  Szerző: tomee87

Obladioblada írta:Ma sem volt tóthpeti.

Muszáj amúgy valamerre elmozdulni, végre rájöttek. Kérdés, hogy a lejtőn lefelé vagy felfelé indulnak. Én személy szerint nem bánnám, ha végre összekapnák magukat. Hamarabb kelle volna. Bár lássuk be az eddigi tapasztalatok nem adnak sok alapot a bizakodásra.
Én hallottam ma :shock: 14:00 -es hírek után köszönt be. Az online streamen hallgattam.
 #4990  Szerző: Obladioblada

Ma sem volt tóthpeti.

#4970  Szerző: tomee87

VidámSrác írta:
centerweb írta:tegnap volt Tóth Peti. szerintem csak dolga volt.
lehet, de ilyet az expressben nem nagyon szoktak csinálni, mármint azt, hogy megváltoztatják a sávhatárokat. amikor valamelyik műsorvezető nem ér rá, akkor beugrik helyettük Mikos Ákos, Simon Peti vagy Szőke Christian. de ma konkrétan délben volt a váltás. gyanús ez nekem innen is és onnan is. lehet, hogy leépítettek? az expressig gyűrűzött volna a világválság? :shock: :shock:
Az biztos, hogy történt műsorstruktúra varriálás, mert a tokaji és sárospataki frekvenciákon csökkent a műsorvezetéssel betöltött órák száma, mivel a 2 frekin 20:00 helyett 18:00-tól lemegy az 5 perces helyi hírek, utána mind2 frekin külön-külön, zenék mennek, mvezetés és megszakítás nélkül reggel 6-ig.
 #4966  Szerző: VidámSrác

centerweb írta:tegnap volt Tóth Peti. szerintem csak dolga volt.
lehet, de ilyet az expressben nem nagyon szoktak csinálni, mármint azt, hogy megváltoztatják a sávhatárokat. amikor valamelyik műsorvezető nem ér rá, akkor beugrik helyettük Mikos Ákos, Simon Peti vagy Szőke Christian. de ma konkrétan délben volt a váltás. gyanús ez nekem innen is és onnan is. lehet, hogy leépítettek? az expressig gyűrűzött volna a világválság? :shock: :shock:
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 97