RADIOSITE Fórum

• Class FM

#50415  Szerző: Cicoo

Gyurii91 írta:
Nem mindenki Bp.-n lakik... :(
Mint látod, én sem. Régebben Pilist, DeeJay-t, Másik/Calipso/Pelikánt, Dabast, Gongot stb. hallgattam leginkább, mert ezekben a rádiókban nem ment mindenféle stílusú zene össze-vissza. Meg úgy éreztem, hogy tényleg a hallgatókért csinálják a műsort. Most meg már mindenhol van minden, és mindenhol a hallgatók agyát mossák. Főleg az országosokon.
 #50374  Szerző: Gyurii91

ravasz írta:Bp-n is elég sokan hallgatják. :-)
Hát én sose hallgatnám a 2 ****-t!

Rise, Roxy, Juventus-t kb. :D
 #50372  Szerző: ravasz

Bp-n is elég sokan hallgatják. :-)
 #50371  Szerző: Gyurii91

Cicoo írta:
ravasz írta:Nem túl nagy kreativitásra vall, hogy szinte mindennap a húgy meg a szar a téma a két országos kerrádió reggeli műsorában... :(
De a legcsúnyább az, hogy hallgatják, sőőőőt, szeretik! :o
Nem mindenki Bp.-n lakik... :(
 #50281  Szerző: centerweb

SzD írta:Ez még elég jó volt, ekkor még reménykedtem, hogy nem az eddig megszokott műsorát fogja nyomatni...de sajnos hamar szertefoszlott ez az álom... :(
Mindenesetre köszi, hogy felpakoltad!!! :yes:

Különben a linked végéről lemaradt egy "m" betű...
Köszi, javítottam.

Élőben (ahogy ebben a felvételben is hallani lehet, vagy az utolsó Danubiusos két órában) össze sem lehet hasonlítani a konzerv "önmagával". Én konkrétan ezen és a Danubius utolsó pár óráján is (nem csak Jáksón) szarrá röhögtem magam.
 #50279  Szerző: SzD

centerweb írta:Jáksó első órái a Class FM-en, miközben a Zenon és az emergency CD között váltogatnak, mert előbbi megadta magát. :)

http://soundcloud.com/centerweb/2009-11 ... 04-class-f
Ez még elég jó volt, ekkor még reménykedtem, hogy nem az eddig megszokott műsorát fogja nyomatni...de sajnos hamar szertefoszlott ez az álom... :(
Mindenesetre köszi, hogy felpakoltad!!! :yes:

Különben a linked végéről lemaradt egy "m" betű...
 #50226  Szerző: LuciFerko

francnak kell ezt így erőltetni.
 #50183  Szerző: Cicoo

ravasz írta:Nem túl nagy kreativitásra vall, hogy szinte mindennap a húgy meg a szar a téma a két országos kerrádió reggeli műsorában... :(
De a legcsúnyább az, hogy hallgatják, sőőőőt, szeretik! :o
 #50085  Szerző: ravasz

Morningshow.hu

"7:00-7:30 Anett ma strandra megy. Balázsnak viszont rossz emlékei vannak a nyári fürdőzéssel kapcsolatban, mivel két évvel ezelőtt egy budapesti strandon a vízen egy úszó kakit látott. Azóta inkább nem ment. A srácok azt találgatták vajon hányan pisilhetnek vagy kakilhatnak bele a medencébe?"

Nem túl nagy kreativitásra vall, hogy szinte mindennap a húgy meg a szar a téma a két országos kerrádió reggeli műsorában... :(
  • 1
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • 510