RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#49796  Szerző: lambda

Bizony, csak fülelj majd szombaton 20:00 után! : :lol:
 #49782  Szerző: mcsaba

lambda írta:
benjamin írta:szerintem ha mérnének egy hallgatottsági mérést
Igazad van Benji! Szerintem is az lenne a legcélravezetőbb, ha valaki megmérné a hallgatottsági mérést! :D :lol:
Ez jó volt! :D
De viccet félretéve ezeket a méréseket illetve annak módszereit inkább átvilágítani kéne!
lambda írta: Azt hiszem már az egy év is letelt, vagyis szombat este 8 óra után nem sokkal több mint egy éve ezt hallod: Chocholate Puma & Bingo Players - Disco Electrique, majd erre keveredik rá:
Gramophonedzie - Why Don't You! Komolyan mondom, a haverokkal már ezen röhögünk és poénból ezzel cukkoljuk egymást néha szombaton: siess kapcsold be a rádiót, mert jön a "Why Don'T You" ... :D:D Vagy lehet hogy ezek a "hires" "lemezlovasok" az egyikre csak a másikat tudják rákeverni? :D
Ez szerintetek mi, ha nem a hallgatók hülyének nézése?
Szombatonként ritkán tudok belehallgatni, de ez komoly? Egy éve ez a két zene egymás után?
Vicc ez a rádió!
 #49775  Szerző: szemilan

Csatlakoznék Richmondehoz :lol: :lol:
 #49769  Szerző: benjamin

lambda írta:
Igazad van Benji! Szerintem is az lenne a legcélravezetőbb, ha valaki megmérné a hallgatottsági mérést! :D :lol:
Kösz hogy ki javítottál!
 #49738  Szerző: lambda

#49734  Szerző: Richmonde

Köszönjük Emese :lol:
 #49728  Szerző: benjamin

szerintem ha mérnének egy hallgatottsági mérést júniusban a rádió1-nek már nem lenne ekkora hallgatottsági tábora mint májusban.Főleg ez a "nő keresés" miatt.
 #49727  Szerző: IstvánB

benjamin írta:
ravasz írta:http://www.youtube.com/watch?v=4_7jTB23HQg

Ő kéne...

Egy szót szól, én már röhögök... :D
A Rádió 1 reggeli hallgatottsága ezzel a nővel a béka alsófertálya alatt lenne. :lol: :lol: :lol:
Most nem ott van? :D
 #49719  Szerző: benjamin

ravasz írta:http://www.youtube.com/watch?v=4_7jTB23HQg

Ő kéne...

Egy szót szól, én már röhögök... :D
A Rádió 1 reggeli hallgatottsága ezzel a nővel a béka alsófertálya alatt lenne. :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 374
  • 375
  • 376
  • 377
  • 378
  • 482