RADIOSITE Fórum

• Árkádia Rádió - Makó - 96.8 MHz

#49911  Szerző: Szomee

jimmer írta:Szomee nem az Árkádiánál van hanem az ICE-nál :)

Utóbbiról nekem is csak jó véleményem van. Ha kellene, magunkhoz tudnám. Kisköz léttére egy egész várost képes kiszolgálni, szinte minden téren. Ha úgy alakulna még helyi kereskedelmiként is megállná a helyét.
Köszönjük a dícsérő szavakat, a bilibe még lóghat a kéz, majd egyszer kivesszük onnan :lol:
 #49850  Szerző: jimmer

Szomee nem az Árkádiánál van hanem az ICE-nál :)

Utóbbiról nekem is csak jó véleményem van. Ha kellene, magunkhoz tudnám. Kisköz léttére egy egész várost képes kiszolgálni, szinte minden téren. Ha úgy alakulna még helyi kereskedelmiként is megállná a helyét.
 #49848  Szerző: Promenád

Szomee írta:
Promenád írta:Bármi lehet. Amióta müködik a másik rivális rádió Makón csak a balszerencse kiséri őket. :D
Már csak jellegünkből fakadóan se vagyunk riválisok, mi tesszük a dolgunkat, azon a színvonalon amit kitűzünk magunk elé. Hogy a másik rádió ezt hol húzza meg, mindenkinek saját döntése.
Semmi negatív dolgot nem akartam ezzel sugallni, egyszerűen nem éreztek rá mit hogyan kellene csinálni.
 #49831  Szerző: Szomee

Promenád írta:Bármi lehet. Amióta müködik a másik rivális rádió Makón csak a balszerencse kiséri őket. :D
Már csak jellegünkből fakadóan se vagyunk riválisok, mi tesszük a dolgunkat, azon a színvonalon amit kitűzünk magunk elé. Hogy a másik rádió ezt hol húzza meg, mindenkinek saját döntése.
 #49811  Szerző: Promenád

akhaz írta:Sajnos már 3hete 2percenként fél percre elhalkul a rádió valami baj lehet az adóval nem??
Bármi lehet. Amióta müködik a másik rivális rádió Makón csak a balszerencse kiséri őket. :D
 #49672  Szerző: akhaz

Sajnos már 3hete 2percenként fél percre elhalkul a rádió valami baj lehet az adóval nem??

#460  Szerző: lacus

Makó, FM 96.8 Mhz
http://www.arkadiaradio.hu