RADIOSITE Fórum

• Direct One

#49827  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Eleve az lol, hogy Music Television Music ... Egyébként ezt mindenhova betehetnék a MTV Hungary helyére :)
Valóban, elég érdekesen hangzik így :)
Kép
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy már kezdik elhagyni a Music Television elnevezést és csak MTV-nek hívják magukat, mivel egyes csatornáiknak már köze sincs egy zenecsatornához.
Nem sok értelmét látnám lecserélni az MTV Hungary-t erre, önmagában kevés lenne, a többi MTV csatornával lenne érdemes bevezetni. Ugyanakkor ezt nem is értem a UPC-nél, hogy a kábelen az MTV csatornákat vagy pl. a Boomerangot miért nem vezetik be, szerintem beleférne, hiszen ott jóval magasabb a havidíj, mint a Direct-en.
 #49826  Szerző: mlaszlo

drkotasz írta:Nem zavar, éntőlem azt is kiírhatják rá, hogy Libafos Televízió, csak tudjam, hogy akkor az melyiket takarja :) csak érdekes volt, hogy ha már csatornát cserélnek, hogy nem írják át egyből a nevét.

Más: sikerült addig játszadoznom a Humax-szal, hogy az üres csatornahelyekre és a végére szépen behozta a cseh és szlovák csomag csatornáit is, csak aztán csináltam egy teljes újrakeresést és azóta nem sikerült megismételni ezt a műveletet, van erre valami ötlet? :D
Estére már átírták a nevét, MTV Music-ot ír már a beltéri. Az EPG viszont még az MTV Europe-é, de gondolom ennek a csatornának nem is lesz. A zenei kínálat elég vegyes, összességében a Music Channel nekem jobban tetszik.

A cseh és a szlovák csatornák elvileg csak a cseh vagy a szlovák telepítéssel kerülnek be a listába, akkor viszont nincsenek a magyarok, illetve csak néhány. Nem tudom hogy sikerült behoznod a magyar telepítésnél a cseh és szlovák csatornákat is :)
Elvileg csak a CT24-et tárolja le a beltéri, mert az kódolatlan.
 #49817  Szerző: drkotasz

maradok továbbra is az MTV Rocks-nál... :)
 #49816  Szerző: djlacee

Eleve az lol, hogy Music Television Music ... Egyébként ezt mindenhova betehetnék a MTV Hungary helyére :)
 #49815  Szerző: drkotasz

brain írta:Az teljesen mindegy mit ír ki a nevénél, előbb-utóbb átírják majd MTV Music-ra (ha saját beltérit használsz, akkor te magad is át tudod szerkeszteni, ha nagyon zavar).
Nem zavar, éntőlem azt is kiírhatják rá, hogy Libafos Televízió, csak tudjam, hogy akkor az melyiket takarja :) csak érdekes volt, hogy ha már csatornát cserélnek, hogy nem írják át egyből a nevét.

Más: sikerült addig játszadoznom a Humax-szal, hogy az üres csatornahelyekre és a végére szépen behozta a cseh és szlovák csomag csatornáit is, csak aztán csináltam egy teljes újrakeresést és azóta nem sikerült megismételni ezt a műveletet, van erre valami ötlet? :D
 #49812  Szerző: tomee87

drkotasz írta:Jobb felső sarokban még a régi MTV logo van rajta, nincs külön kiírva, hogy "MTV Music", csak a wishekben. A dalcímeketmarha rondán, a képernyő kétharmadát betöltve írják ki. Az előbb a magyar MTV-ről is ismert spot ment, amikor a szarvas a szeméből előjövő lézerrel aprít. Most csináltam csatornakeresést, de a listában még mindig mint "MTV Europe" szerepel.
Így van, évek óta ez a csatorna logója:

Kép
 #49807  Szerző: drkotasz

Mauro írta:De az van. De váltani bármikor lehet.
Jó. Majd minden szolgáltató sorba fog állni és azon fog izgulni, hogy jaj, csak Mauronak jó legyen, mert hátha egyszer pont majd hozzánk jön :lol:
 #49787  Szerző: brain

drkotasz írta:Jobb felső sarokban még a régi MTV logo van rajta, nincs külön kiírva, hogy "MTV Music", csak a wishekben. A dalcímeketmarha rondán, a képernyő kétharmadát betöltve írják ki. Az előbb a magyar MTV-ről is ismert spot ment, amikor a szarvas a szeméből előjövő lézerrel aprít. Most csináltam csatornakeresést, de a listában még mindig mint "MTV Europe" szerepel.
Az teljesen mindegy mit ír ki a nevénél, előbb-utóbb átírják majd MTV Music-ra (ha saját beltérit használsz, akkor te magad is át tudod szerkeszteni, ha nagyon zavar). Különben jól látod, ez az MTV Music. Ennek úgy tudom, hogy így néz ki a logója, tehát egy sima MTV logó, Music felirat nélkül. Szerintem is ronda a dalcím kiírás, ez van. :(
 #49784  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #49783  Szerző: Mauro

De az van. De váltani bármikor lehet.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 64