RADIOSITE Fórum

• Tavirózsa Rádió - Veresegyház - 107.3 MHz

#115436  Szerző: DjMash

Sajnos itt is vége (ideiglenesen):

"Kedves Hallgatóink!

Ezúton értesítjük önöket, hogy a Tavirózsa Rádió 2013. május 15-én 20:00-tól ideiglenesen felfüggeszti adását.
Sajnos az elmúlt hónapokban többszöri sikertelen pályázat után sem tudtuk a rádió további működéséhez szükséges anyagi forrásokat előteremteni.
Korábban a város polgármestere ígéretet tett, hogy segít megoldani a felmerült problémát, de ez a mai napig nem történt meg.
Ezért a rádió vezetése kénytelen volt úgy dönteni, hogy a Tavirózsa Rádió a műsorszórást május 15-én 20:00-kor befejezi a hét éve működő 107.3-as frekvencián.

Ezzel elhallgat a térség utolsó működő kisközösségi rádiója is.
Amennyiben a későbbiekben találunk forrást az újrainduláshoz ismét hallható lesz a Tavirózsa Rádió! Erről honlapunkon és Facebook oldalunkon is tájékoztatjuk önöket!
Végül szeretnénk megköszönni hallgatóinknak, partnereinknek, hirdetőinknek és támogatóinknak eddigi együttműködésüket.

Búcsúzik a Tavirózsa Rádió csapata"

http://www.tavirozsa-radio.hu/
 #59456  Szerző: best

Ha nem válaszolt már Július óta senki, akkor most válaszolok Én, mint egyik építője ennek a csodának.

A Közös Hullámhossz Völgyrádió az FM 96.5 MHz-en ad taliándörögdi központtal a Művészetek Völgye alatt. Minden nap 17-18 óra között hallható a "közös óra", melyet több kisközösségi rádió átvesz. Nem a hálózatépítés a cél, hanem "beszámoló" az aznapi történésekről. Abba az egy órába sűrítettük a legjelentősebb fellépőkkel készített interjúkat, a legfontosabb vendégekkel pedig ebben az időpontban beszélgettünk élőben.
 #49866  Szerző: jimmer

nem, én arra értettem hogy a többi rádió átveszi a műsort, ezzel országos lefedettséget hozva létre. Erre elvileg azért nincs lehetőség (legalábbis élőben) mert az már hálózatnak számít, amire sem kisköznek nincs lehetősége, így gyanús hogy az ideiglenesnek meg pláne nincs.
 #49863  Szerző: LuciFerko

szokott adni pár napos engedélyeket, pl rally rádió. a völgyrádió is már asszem 3 éve van rendszeresen :)
 #49856  Szerző: jimmer

Olvasom az oldalukon ezt a közös hullámhossz projektet, amit a SZARÁMASZER-rel közösen csinálnak, ideiglenes frekin (96.5). Írják:

"A rádió helyi ideiglenes frekvenciát kért és kapott, az FM 96,5 MHz fogható lesz a Balaton környékén végig a fesztivál ideje alatt, emellett az adást átveszi a hazai szabad rádiók jelentős része, országos lefedettséget biztosítva ezzel."

Ezt meg hogy? ORTT ilyenre ad engedélyt? Ha igen, akkor ez is mindenhol GonG (96,5)
 #49852  Szerző: Pasa

Most, hogy nincs Cool FM, ismét bele tudtam hallgatni. Csomó reklám van benne, mind saját gyártású és egész jók...
 #7658  Szerző: Pasa

Dinamikus lett az RDS, a szöveg scrollozva jelenik meg: TAVIROZSA RADIO 107.3.
Szépen szól, vannak szignálok is, a vétel Csomádig tiszta, Fótig elfogadható, Rákospalotáig pedig gyenge és keveredik a Cool FM-mel.
http://www.tavirozsa-radio.hu/news.php