Kedves Yoci!
Szerintem
Már csak abból a szempontból is, hogy mások az elvárások.
Nagy valószínűséggel az említett emberkét nem vennék fel így egy Országos, de egy Regionális adóhoz sem. Ti mégis felvettétek.
Ami abból a szempontból dícséretes, hogy:
Én mindössze a linkelt részleteket hallottam, így nem tudok véleményt alkotni arról, hogy javult-e a srác vagy sem.
Nekem nem igazán van lehetőségem a rádiót hallgatni. Bár tény el lehet csípni még hallgatható minőséggel, de ahoz komolyabb antenna kell, ami ugyan megvan, de mégsem érzek késztetést, hogy rátok hangoljak.
Felőlem akár milyen jó zene szólhat egy rádióban, ha rosz a műsorvezető nem hangolok oda. Számomra fontos az, hogy egy normális tapasztalt műsorvezető üljön a mikrofon mögött.
Én úgy hiszem, hogy egy rádió hallgatottságát a műsorvezetők is nagyban meghatározzák.
Milán
Szerintem
"kisköz" és nem "kisköz"szempontjából azért vannak különbségek.
Már csak abból a szempontból is, hogy mások az elvárások.
Nagy valószínűséggel az említett emberkét nem vennék fel így egy Országos, de egy Regionális adóhoz sem. Ti mégis felvettétek.
Ami abból a szempontból dícséretes, hogy:
vannak helyek ahol a "lelkes amatőröknek" helyet adnak, kipróbálva hogy lesz e belőlük cserebogárMindenesetre az én véleményem a meghallgatott részletek alapján az, hogy más műsorvezetővel valószínűleg azért kicsit több hallgatótok lenne a kívánságműsor alatt.
Én mindössze a linkelt részleteket hallottam, így nem tudok véleményt alkotni arról, hogy javult-e a srác vagy sem.
Nekem nem igazán van lehetőségem a rádiót hallgatni. Bár tény el lehet csípni még hallgatható minőséggel, de ahoz komolyabb antenna kell, ami ugyan megvan, de mégsem érzek késztetést, hogy rátok hangoljak.
Felőlem akár milyen jó zene szólhat egy rádióban, ha rosz a műsorvezető nem hangolok oda. Számomra fontos az, hogy egy normális tapasztalt műsorvezető üljön a mikrofon mögött.
Én úgy hiszem, hogy egy rádió hallgatottságát a műsorvezetők is nagyban meghatározzák.
Milán
LG FFH-286, Iskra FM 50, Iskra Dab-5, AMS APL-102, LG 24MS53, Inglar TV-4591F, AMS APL-109, 0,8W + Astra 19,2, Amiko Premium D-401 DiSEqC 2.0, Astrometa DVB-T/T2/C FM+DAB (R828D) Realtek DTV (R820T2)