RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#50164  Szerző: benjamin

Cicoo írta:
lambda írta:
benjamin írta:szerintem ha mérnének egy hallgatottsági mérést
Igazad van Benji! Szerintem is az lenne a legcélravezetőbb, ha valaki megmérné a hallgatottsági mérést! :D :lol:
Amúgy viccesen hangzik, de tényleg meg kéne mérni, hogy mennyire igaz az egész. Mondjuk visszahallgatni a hanganyagokat. Sokkal többet árulnak el a hallgatói véleményekről, mint az x-ek és a grafikonok. Én hallom, mit mondanak az emberek, de a spontán válaszok szinte soha, semmilyen szinten nem érdekelnek semmit, és egy csomó rádió nincs is benne a mérésekben. Meg ugye ott van a kérdőív-hamisítás is..
Köszi. :)
 #50158  Szerző: Cicoo

lambda írta:
benjamin írta:szerintem ha mérnének egy hallgatottsági mérést
Igazad van Benji! Szerintem is az lenne a legcélravezetőbb, ha valaki megmérné a hallgatottsági mérést! :D :lol:
Amúgy viccesen hangzik, de tényleg meg kéne mérni, hogy mennyire igaz az egész. Mondjuk visszahallgatni a hanganyagokat. Sokkal többet árulnak el a hallgatói véleményekről, mint az x-ek és a grafikonok. Én hallom, mit mondanak az emberek, de a spontán válaszok szinte soha, semmilyen szinten nem érdekelnek semmit, és egy csomó rádió nincs is benne a mérésekben. Meg ugye ott van a kérdőív-hamisítás is..
 #50024  Szerző: tomee

Merem remélni, hogy ez nem olyan lesz, mint mikor a Balogh Ákos helyére kerestek embert, és a szavazás alatt, valami véletlen folytán, Hepi Endre már egy R1-es stúdió képen vigyorgott.
 #50011  Szerző: ravasz

Nem semmi csaj ez a Moncsi. Jó választás lenne... :)
 #49969  Szerző: ravasz

JAH, kár, hogy nem stimmel. :D
Nem régóta van...
 #49967  Szerző: Ghee

ravasz írta:Sziszegnek a magas hangok a 103.9-en (korabban nem volt ilyen hiba).
Én most nem veszek észre különbséget - ilyen volt ez korábban is, a szokásos magastúltengéses betegségben szenved - kérdés, hogy mennyivel korábban?

De legalább van RT-ben dalcímkiírás. :yeah:
 #49936  Szerző: ravasz

Sziszegnek a magas hangok a 103.9-en (korabban nem volt ilyen hiba).
 #49878  Szerző: mcsaba

lambda írta:Bizony, csak fülelj majd szombaton 20:00 után! : :lol:
Én is belehallgattam pár percre!
Ez kész röhej! :lol: Valóban így volt! Disco electrique majd Why don't you!
Hát nem tudom ki hogy van vele, de ezt az én torkomon ne próbálja lenyomni senki! Ugyanaz a két zene 1 éve mindig ugyanabban az időpontban!
Ezt ne próbálja senki megmagyarázni, "hogy ezt is felmérések mutatták ki, hogy így kell csinálni"
Áhhhh sírok a röhögéstől ezen a rádión. Poén....... :lol:
 #49869  Szerző: csokie

lambda írta:Bizony, csak fülelj majd szombaton 20:00 után! : :lol:
És tényleg úgy volt :D
 #49868  Szerző: benjamin

Ahogy hallgatom a rádió 1-et egy ismeretlen hang van az r1-en.Ha jól hallottam azt mondtahogy
"Heló mindemkinek engem tibának hívnak"
Javítsatok ki ha nem jól mondtam.Én egy kicsit furcsálom hogy kezdik teletömni a rádió1-et műsorvezetőkkel. :oops:
  • 1
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • 377
  • 482