RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#50025  Szerző: Yoci

Szia mlaszlo!

Próbálkoztunk anno hétvégi műsorokkal szombat-vasárnap, ami egy darabig működött is, de aztán idővel mikor elveszett az újdonság varázsa ellaposodott. Akkor is inkább a délelőtti időszak volt az amikor "mozgathatóbbak" voltak a hallgatók, olyankor még főzőcskéztek a háziasszonyok és belefolytak a műsorba, viszont a délutánok gyakorlatilag halottak voltak szerintem azért mert akkor már sokan családi programokat csináltak. A mi tapasztalataink szerint az emberek többsége a hétvégén nem figyel úgy a rádió információira mint hét közben. Viszont a mixeket rettentően értékelik....minden hétvégén kapunk üzeneteket a szerverre és érdeklődnek, miként tudnának hozzájutni ezekhez az egyvelegekhez. Ezen hozzászólok többsége egyébként pont az általad említett hétvégi turisták közül való, mert leírják azt is hogy most hallgatja először a rádiót mert az ország másik végéből nyaral éppen a Balatonnál. Többek között ezért is nem nyúlunk bele a hétvégébe. Járok-kelek hétvégén én is, és olyan helyeken ahol hétköznap bennünket hallgatnak, hétvégén is mi szólunk.
Természetesen mi is ki megyünk (mennénk) bármilyen rendezvényre, amennyiben felmerül igény a szervezők által, de erre is egyre kisebb az érdeklődés miután ennek általában vannak anyagi vonzatai is, és mint tudjuk most mindenhol a pénzből van a legkevesebb...:(

Köszönöm a hozzászólásodat.

Yoci.
 #50021  Szerző: Yoci

Ghee&ravasz!

Ha tovább fényeztek elpirulok....:):)
Ami pedig a hölgyet illeti, valószínűleg az elfogultsága és a meggyőződése miszerint mindent tökéletesen csinálnak olyan nagy hogy elvesztette a reális rálátását a dolgokra.
Igaz van néhány nem irodalmi stílusban megfogalmazott hozzászólás is ezen a fórumon, ami miatt azért néha "kinyílhat a bicska az ember zsebében"....:):):)

De még így is azt vallom, hogy minden csak normális hozzáállás kérdése......
 #49990  Szerző: szemilan

Pasa írta:
Yoci írta:valakit meg pont a műsorvezető munkássága nem érdekel a hallgatók között, hanem csak az hogy milyen zenét kap
Így van (pl. én).

Elismerem.. valakinek csak a zene számít.
Nekem a "körítés' is.

Nem vagyunk egyformák.
 #49977  Szerző: mlaszlo

Snake írta:Teccett ez a mixes hétvége, nem aztmondom h csúcsszuper, de legalább egyedi zenéket adtak (Szárszó)
Valami műsor azért hétvégére kellene, ha nem is állandóan, de legalább most a nyári szezonban, mondjuk déltől este nyolcig. Ilyenkor hétvégeken megsokszorozódik a vendégek száma a Velencei-tónál és a Balatonnál is, nem tartom valószínűnek, hogy ilyen non-stop mixműsoron sokan ottragadnának. Délelőtt csak zene lehetne, esetleg helyi infókkal, hírekkel, délig úgyis még pihengetnek hétvégeken az emberek. Déltől lehetne valami műsor vagy műsorvezetés, esetleg kitelepülni valamelyik rendezvényre, este 8 után meg mehetnének a mixek.
 #49974  Szerző: Pasa

Yoci írta:valakit meg pont a műsorvezető munkássága nem érdekel a hallgatók között, hanem csak az hogy milyen zenét kap
Így van (pl. én).
 #49970  Szerző: ravasz

Ghee írta:Na tessék, Yoci egy nagyon jó példa, hogy hogyan lehet jól fogadni a "jó" és a "rossz" kritikákat. Kár, hogy Éva3980 nem tudta ilyen jól kezelni a különböző véleményeket...
Igen, Yocinak elég korrekt a hozzáállása és még engem is le tudott csillapítani, sőt, egyre többet hallgatom a Yo Rádiót! :D

Az Évás incidens a sátoraljaújhelyi R Aktív topicban történt amúgy, aki esetleg nem olvasná a fórum többi részét.
 #49968  Szerző: Ghee

Na tessék, Yoci egy nagyon jó példa, hogy hogyan lehet jól fogadni a "jó" és a "rossz" kritikákat. Kár, hogy Éva3980 nem tudta ilyen jól kezelni a különböző véleményeket...
 #49949  Szerző: Yoci

Hello Snake!

Köszönjük.:)
 #49948  Szerző: Yoci

Kedves olvaso1 (Milán)!

Köszönöm a hozzászólásodat.
Ismét oda tértünk vissza amit írtam, hogy mindannyian különbözőek vagyunk...valakit meg pont a műsorvezető munkássága nem érdekel a hallgatók között, hanem csak az hogy milyen zenét kap....:):):)
Ilyen az élet.....:):)

Szép napot Neked.

Yoci
 #49921  Szerző: Snake

Teccett ez a mixes hétvége, nem aztmondom h csúcsszuper, de legalább egyedi zenéket adtak (Szárszó)
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 51