RADIOSITE Fórum

• Direct One

#50088  Szerző: brain

Mától (Július 15.) a 3 kis Discovery (World, Science, Travel&Living) és a Discovery HD Showcase a UPC Direct kínálatában elérhető.

Vételi paraméterek(Discovery Travel and Living, Discovery World és Discovery Science):
Thor5, 11862H, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S, QPSK, CA Conax - Nagravision3 - Cryptoworks

Vételi paraméterek(Discovery HD Showcase):
Thor5, 12015H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2, 8PSK, CA Conax - Nagravision3 - Cryptoworks

http://dtvnews.hu/content/upc-direct-3- ... d-showcase
 #50063  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Csak eddig elég sok volt párhuzamos előközvetítés S 1-l és S 2-vel.
Ami eddig élő volt a Sport M-en, az mind párhuzamosan ment az S1-en vagy az S2-őn is.
Ezt nem tudtam.
:)
 #50060  Szerző: mlaszlo

Újabb tp.-en a UPC Direct!

A UPC Direct egy újabb tp.-t vett birtokba a nyugati 1 fokon, a Thor 6-on.

A 11,881(V) GHz-en főleg cseh programokat sugároznak, de innen (is) vehető a Filmmúzeum és az Eurosport 2.

Könnyen elképzelhető, hogy nem a kínálat bővítése áll a háttérben, hanem a 7/8-as FEC (hibajavító kódarány) okozta gyenge időjárási tartalék miatt kellett extra kapacitást bérelni, hogy a tp.-eken kapacitást szabadítsanak fel a hibajavító információ számára. (Ezt egyelőre nem támasztja alá az, hogy az új tp.-en is 7/8-as FEC-et használnak.)
 #50059  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:Minek ennyi sportcsatorna? Felesleges, elég lenne egy is. Így, ha valakit egy esemény érdekel néha, most elő kell fizetnie hat sportadóra...
Szerintem is felesleges, de gondolom azért került fel, mert saját érdekeltségű. Esetleg az is közrejátszhat, hogy így olcsóbb elosztani, mint optikán.
 #50058  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Csak eddig elég sok volt párhuzamos előközvetítés S 1-l és S 2-vel.
Ami eddig élő volt a Sport M-en, az mind párhuzamosan ment az S1-en vagy az S2-őn is.
 #50053  Szerző: Pasa

Minek ennyi sportcsatorna? Felesleges, elég lenne egy is. Így, ha valakit egy esemény érdekel néha, most elő kell fizetnie hat sportadóra...
 #50049  Szerző: Mauro

Csak eddig elég sok volt párhuzamos előközvetítés S 1-l és S 2-vel.
 #50045  Szerző: mlaszlo

Indul a Sport M a UPC Directen!

Megkezdte a tesztelést a Sport TV magyar vonatkozású sporteseményekről tudosító csatornája, a Sport M a UPC Direct platformon a nyugati 1 fokról.

Az új műholdra átforgatott előfizetők a 89-es programhelyen láthatják az adást. A UPC digitális kábelszolgáltatásának részeként az adó (amely UPC tulajdonú) már több hónapja elérhető.
 #49829  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
djlacee írta:Eleve az lol, hogy Music Television Music ... Egyébként ezt mindenhova betehetnék a MTV Hungary helyére :)
Valóban, elég érdekesen hangzik így :)
Kép
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy már kezdik elhagyni a Music Television elnevezést és csak MTV-nek hívják magukat, mivel egyes csatornáiknak már köze sincs egy zenecsatornához.
Nem sok értelmét látnám lecserélni az MTV Hungary-t erre, önmagában kevés lenne, a többi MTV csatornával lenne érdemes bevezetni. Ugyanakkor ezt nem is értem a UPC-nél, hogy a kábelen az MTV csatornákat vagy pl. a Boomerangot miért nem vezetik be, szerintem beleférne, hiszen ott jóval magasabb a havidíj, mint a Direct-en.
klasszikus MTV logo :party: :party: :party:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 64