RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#50224  Szerző: LuciFerko

na kjelenthető, hogy ez már majdnem sláger. az utóbbi pár napban ahányszor ide kapcsoltam, csak az unalomig ismételt slágeres zenék mentek :gülü2:
 #50208  Szerző: Cicoo

olvaso1 írta: Kérdezz engem. Falusi vagyok és mégsem jó... bár az igaz nem vagyok 40 felett..
Pasa írta:
Cicoo írta:40 év felett jó az..
Nana... :x :x :x
Jólvanna :blush: De meglepően sokan pontozták fel Bochkorékat. Egyik kollégának meg azóta kiderült, hogy sokat szidták. Mondjuk így legalább lehet majd őket úgy reklámozni, hogy "megosztják az országot". Remélem, ez a tippem nem jön be, mert ezzel nem ötletet akarok osztani. Nagyon nem. Bár a "ne legyen 30 év és 30 bpm a két egymás utáni zene között" részt úgy hallom, megfogadták.
 #50200  Szerző: szemilan

Cicoo írta:Most, hogy megint kérdőívezek, meg kell állapítanom, hogy akármennyit is szidjuk a Bumerángot, meg a többi minőségi műsort, falura és 40 év felett jó az.. :o :x :sick:
Kérdezz engem. Falusi vagyok és mégsem jó... bár az igaz nem vagyok 40 felett..
 #50197  Szerző: Pasa

Cicoo írta:40 év felett jó az..
Nana... :x :x :x
 #50188  Szerző: Cicoo

Most, hogy megint kérdőívezek, meg kell állapítanom, hogy akármennyit is szidjuk a Bumerángot, meg a többi minőségi műsort, falura és 40 év felett jó az.. :o :x :sick:
 #50145  Szerző: Ghee

SzD írta:Ezt én sem értettem soha. Legalább annyit benyöghetnének, hogy köszönjük a technikus kollégának a segítséget...még ha nem is mondják a nevét, de ennyit tényleg megérdemelnének. És ez nagyon kevés helyen hallható.
A cafén szoktak ilyet csinálni :yes: , persze ott sem minden műsorban.
 #50140  Szerző: SzD

Ezt én sem értettem soha. Legalább annyit benyöghetnének, hogy köszönjük a technikus kollégának a segítséget...még ha nem is mondják a nevét, de ennyit tényleg megérdemelnének. És ez nagyon kevés helyen hallható.
 #50138  Szerző: Ghee

Hát igen, előre szerkesztett playlisten nem szabad változtatni, csak indokolt esetben - ráadásul a technikus koordinálja élőben az adásmenetet és őt általában SOHA nem említik név szerint műsor elején vagy végén (pedig szerintem megérdemelnék), hanem úgy beszélnek a műsorvezetők, mintha egyedül nekik lenne köszönhető a műsor, amit hall a hallgató. :x
 #50129  Szerző: SzD

Mipi írta:Most mióta István Dani vezeti a Bumeráng után a műsort eléggé jó zenéket rak be
Te tényleg elhiszed, hogy ő szokta berakni a zenéket? Meg azt, hogy a zenék közben a zenetárban válogatja a CD-ket? :lol:
Különben, ha már ennél járunk; baromi unalmas, hogy folyton ezt ismételgeti. Eddig akárhányszor volt "szerencsém" hallani a Neo-n, vagy a Slágeren, tuti, hogy valami ilyen jellegű dolgot mondott 10 percen belül. Pedig nagyon ritkán szoktam hallani, mivel nem önszántamból teszem ezt.
 #50128  Szerző: Mipi

Igen sajnos 20:00 és 23:00 között vannak a legszarabb számok meg a legszarabb műsorok. Azon kívül elég jó számok vannak főleg éjszaka. Most mióta István Dani vezeti a Bumeráng után a műsort eléggé jó zenéket rak be. Meg ő az egyik kedvenc műsorvezetőm.
  • 1
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • 413
  • 584