Negyed 8-kor egy halk reccsenés kíséretében,helyreállt a rend a budapesti 89.5-ön.Ehhez az kellett,hogy személyesen jelenjen meg az AH telephelyén a juve nagyfőnöke.
Régebben volt már itt téma a Juventus Miskolc hangzása.
Én ma direkt ezért elkezdtem hallgatni, és ugyanarra jutottam mint régebben, csak most már nagyobb meggyőződéssel. Az adásláncban nincs se limiter, sem adásprocesszor. Egyszerűen a műholdas feed megy ki az adóhoz. A zenék nagyon halkak a többi adáselemhez képest (szignál, telefonos bejátszás, megszólalás stb), ha meg összehasonlítom a Class Fm-el vagy az MR2-vel, elég szembetűnő.
Most az is jó érzéssel tölthet el, hogy hiába "nagyon ótvarul szólnak" a balatoni frekvenciák, mégis jobban mint jelenleg a budapesti Ahol a stream alapján még mindig fennáll a probléma.
Az AH-sok vasárnap nem dolgoznak? Mi van a rendelkezésre állással?
"A Juventus Rádiót 1988-ban alapította a Veszprém Megyei Lapkiadó Vállalat. Kezdetben – 1989. április 29-től – csak középhullámon, 810 KHz-en, balatoni regionális rádióként Siófokról sugározta műsorát." (Wikipedia)
Nos tegnap sikerült felhívnom őket,beszélni tudtam Barabás Beával.Ő elmondta-rögtön ezzel fogadott-,hogy a délelőtti adókarbantartás után,az adók visszakapcsolása óta sajnos ilyen minőségben szólnak.Valamit az AH a 89.5 esetében rosszul állított be s azóta a Juve ezt folyamatosan reklamálja náluk.Hajnali 4-kor a hiba még mindig fennáll,azzal a különbséggel,hogy mellette,most az összes Kékesről sugárzott országos adó is néma.
Részben igazam volt, a budapesti adókarbantartás alatt az évek során most először a balatoni frekvenciákon szólt tovább a rendes adás, a Sztársáv, Somogyi Zoltánnal.
Jó érzés volt hallgatni, a régi időket idézte, amikor kizárólag a Balatonon volt fogható a Juventus.