RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#50412  Szerző: Ghee

vandureen írta:hello sracok!

nekem nem megy a yoradio stream egy jo ideje, irtam nekik de meg nem valaszoltak ra. nem tudjatok hogy mi lehet vele?
Nálam most (is) YO!
 #50234  Szerző: vandureen

hello sracok!

nekem nem megy a yoradio stream egy jo ideje, irtam nekik de meg nem valaszoltak ra. nem tudjatok hogy mi lehet vele?
 #50089  Szerző: Yoci

:lol: :lol: :lol:

nem igazán sikerült az "idézet" rész....:):)
 #50087  Szerző: Yoci

de nekem azért hiányzik egy kis beszéd is.[/quote]

mlaszlo!

Beszélünk hétköznap eleget....néha még sokat is a hallgatók szerint....:):):):)

Üdv.

Yoci.
 #50086  Szerző: Yoci

Sziasztok!

Nem lett lecserélve a srác, valóban csak helyettesítek a héten....:):):)

Szép napot Mindenkinek.

Yoci.
 #50057  Szerző: Pasa

mlaszlo írta:nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere van a mixeknek.
Mondtam én, hogy népszerű. Régebben megtapasztaltam ezt én is. ;)
 #50050  Szerző: mlaszlo

Yoci írta:Szia mlaszlo!

Próbálkoztunk anno hétvégi műsorokkal szombat-vasárnap, ami egy darabig működött is, de aztán idővel mikor elveszett az újdonság varázsa ellaposodott. Akkor is inkább a délelőtti időszak volt az amikor "mozgathatóbbak" voltak a hallgatók, olyankor még főzőcskéztek a háziasszonyok és belefolytak a műsorba, viszont a délutánok gyakorlatilag halottak voltak szerintem azért mert akkor már sokan családi programokat csináltak. A mi tapasztalataink szerint az emberek többsége a hétvégén nem figyel úgy a rádió információira mint hét közben. Viszont a mixeket rettentően értékelik....minden hétvégén kapunk üzeneteket a szerverre és érdeklődnek, miként tudnának hozzájutni ezekhez az egyvelegekhez. Ezen hozzászólok többsége egyébként pont az általad említett hétvégi turisták közül való, mert leírják azt is hogy most hallgatja először a rádiót mert az ország másik végéből nyaral éppen a Balatonnál. Többek között ezért is nem nyúlunk bele a hétvégébe. Járok-kelek hétvégén én is, és olyan helyeken ahol hétköznap bennünket hallgatnak, hétvégén is mi szólunk.
Természetesen mi is ki megyünk (mennénk) bármilyen rendezvényre, amennyiben felmerül igény a szervezők által, de erre is egyre kisebb az érdeklődés miután ennek általában vannak anyagi vonzatai is, és mint tudjuk most mindenhol a pénzből van a legkevesebb...:(

Köszönöm a hozzászólásodat.

Yoci.
Szia!

Köszönöm a válaszod. Megmondom őszintén nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere van a mixeknek. Sajnos a 90,4 nálunk nagyon gyengén jön, így keveset szoktam csak hallgatni, de nekem azért hiányzik egy kis beszéd is.
 #50036  Szerző: ravasz

Ő Yoci ha jól tudom. Ne tömjénezzétek, megmondta. :D
Sztem csak helyettesít most.
 #50033  Szerző: szemilan

Csak nem már most lecserélték a srácot XD :lol:
 #50032  Szerző: lambda

Yoci írta:Kedves lambda!
Ez a srác annyit tud amennyit...ahogy már korábban írtam sokan szeretik, sokan nem....de ez az úgynevezett "nagyoknál" is így van.....szerintem Neked is van olyan "ász" műsorvezetőd akit nem bírsz hallgatni...a különbség csak abban van hogy őt nem azért nem szereted mert nem jól beszél, hanem más miatt....de a végeredmény ugyanaz...nem tetszik!!
Valóban van mindenkinek "tetsző" és "nemtetsző" műsorvezető, csakhogy utóbbinál részemről van rosszabb is! A szánalom kategória: Nevezetesen az ha egy műsorvezetőt szabályosan kiröhög a hallgató, hiszen egy mondatot nem tud több bakizás és belebonyolódás nélkül elmondani!
Yoci írta:A fiatalúr senki a senkije.....:):)
Ne haragudj, de akkor végképp nem értem, hogy lehet őt a rádiótoknál alkalmazni ...... Hidd el a zene mellett a műsorvezetők is nagyban hozzájárulnak egy adó sikeréhez! Ez a srác titeket visszafelé húz!
Kérlek ne vedd bántásnak a dolgot!
Nem lenne rossz a rádió amúgy, ami nekem kifejezetten bejön, hogy nem csak máshol is 1000x hallott tucatzenét játszotok! Zeneileg nem is rossz! ;)
Most is hallgatom neten a kívánságműsort, nem a legelején kapcsolódtam be, a mostani műsorvezető bemutatkozását nem hallottam, de nem lehet összehasonlítani a "Ricsivel"! A most adásban lévő srác mint műsorvezető egész jó!
Csak így tovább! ;)
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 51