RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#50414  Szerző: tomee

benjamin írta:
Cicoo írta:
benjamin írta: Szerintem a reggeli show béres zoo-val nagyon felhozná a roxy-t.
Szerinted hogy rángatják vissza Ausztráliából? ^^
pénzzel :gonosz:
Ha ez csak az anyagiakon múlna...
 #50404  Szerző: benjamin

Cicoo írta:
pénzzel :gonosz:
 #50363  Szerző: Cicoo

Jani írta:(A csúcson kell abbahagyni - mondom ezt egyébként főleg B. Gábornak, V. Jánosnak és B. Lajosnak is.)
Ők már régen túl vannak a csúcson.Akkor sem hagynák abba,ha megpróbálnák őket vasvillával elzavarni.Legfeljebb át teszik a szottyat seggüket egy másik rádióba,mert ők "profik".Szerintem inkább szánalmasak.
Ha már offolunk, a társalgóba írtam (némelyest) ezzel kapcsolatban.
 #50351  Szerző: Jani

(A csúcson kell abbahagyni - mondom ezt egyébként főleg B. Gábornak, V. Jánosnak és B. Lajosnak is.)
Ők már régen túl vannak a csúcson.Akkor sem hagynák abba,ha megpróbálnák őket vasvillával elzavarni.Legfeljebb át teszik a szottyat seggüket egy másik rádióba,mert ők "profik".Szerintem inkább szánalmasak.
 #50337  Szerző: ravasz

Kétlem, hogy egy Béres Zoo "visszahozatal" nem lenne pofára esés ma.

Anno újat mutatott*, olyan dolgokat vállalt, amiket mások nem mertek, ezért lehetett sikeres. Ma már csak egy jópofizó műsorvezető lenne a sok közül, szerintem. Aki sokat kér.

(A csúcson kell abbahagyni - mondom ezt egyébként főleg B. Gábornak, V. Jánosnak és B. Lajosnak is.)

*: már ha tisztelendő teljesítménynek lehet nevezni azt, ha valaki egy héten 20 órában visítozva röhög és fikázza a celebeket
 #50333  Szerző: Cicoo

#50313  Szerző: benjamin

Cicoo írta:
Pasa írta:Igen, és ez a szomorú.
Ma meg én lettem szomorú, mikor belehallgattam. Radio DeeJay-s zenék, r'n'b, elektropop, pop dalok house remixben.. Bazz.. Ezeket akkor kellett volna így, amikor a DeeJay megszűnt. De nem ilyen hirtelen bedobálni mindent, ami 100 bpm felett van, és máshol is játsszák, játszották rádióban. Miért nem mennek r'n'b helyett a régi Roxy-s zenék, ami a Classicban van? Bár szerintem már az se segít, ha megint variálnak. Most már egyetlenegy dolgot tehetnek csak: kiállítanak két miniszoknyás lányt a Nyugatihoz, meg két srácot (aki vigyáz rájuk, na, meg a lányoknak is kell valamit nézni), egy rádióval, amiből a Roxy szól, hogy osszanak Roxy-s matricákat. Mindezt összekapcsolni valami nyereményjátékkal. Akkor talán lesz valami. De az, hogy itt is beolvassák reggel a névnaposok nevének jelentését, már gyakorlatilag a süllyesztő széle. Mondjuk a taxisoktól származó útinfó jó pont. Ültessenek be még valakit műsort vezetni reggelre, mert ez így dögunalom. Ja, és találják már ki végre, hogy milyen stílusuk is van, mert ezt a zagyvalékot már lassan tényleg csak a magunkfajta fanatikusok fogják végigszenvedni. Úgy 20 percig. Mondjuk a tegnap esti, funky-s, hip-hop-os történet nem volt rossz.
Szerintem a reggeli show béres zoo-val nagyon felhozná a roxy-t.Nagyon szerettem.A zenék meg lehetnének tényleg MA ÉS A HOLNAP SLÁGEREI mert ez a rádió 1-es hazudozás nekem nagyon nem jön be.Lehetne végre egy olyan rádó ami tényleg új slágereket játszik úgy mint anno a régi roxy.És itt más is meg írta hogy lehetne egy slágerlista 20 és 22 óra között.És hétvégén a roxy weekwnd ne 10 és 14 óra között legyen hanem inkább 6-tól tízig.Bocsi ha valakit megsértettem a hozzászólásommal. :)
 #50287  Szerző: Cicoo

Pasa írta:Igen, és ez a szomorú.
Ma meg én lettem szomorú, mikor belehallgattam. Radio DeeJay-s zenék, r'n'b, elektropop, pop dalok house remixben.. Bazz.. Ezeket akkor kellett volna így, amikor a DeeJay megszűnt. De nem ilyen hirtelen bedobálni mindent, ami 100 bpm felett van, és máshol is játsszák, játszották rádióban. Miért nem mennek r'n'b helyett a régi Roxy-s zenék, ami a Classicban van? Bár szerintem már az se segít, ha megint variálnak. Most már egyetlenegy dolgot tehetnek csak: kiállítanak két miniszoknyás lányt a Nyugatihoz, meg két srácot (aki vigyáz rájuk, na, meg a lányoknak is kell valamit nézni), egy rádióval, amiből a Roxy szól, hogy osszanak Roxy-s matricákat. Mindezt összekapcsolni valami nyereményjátékkal. Akkor talán lesz valami. De az, hogy itt is beolvassák reggel a névnaposok nevének jelentését, már gyakorlatilag a süllyesztő széle. Mondjuk a taxisoktól származó útinfó jó pont. Ültessenek be még valakit műsort vezetni reggelre, mert ez így dögunalom. Ja, és találják már ki végre, hogy milyen stílusuk is van, mert ezt a zagyvalékot már lassan tényleg csak a magunkfajta fanatikusok fogják végigszenvedni. Úgy 20 percig. Mondjuk a tegnap esti, funky-s, hip-hop-os történet nem volt rossz.
 #50270  Szerző: Pasa

Igen, és ez a szomorú.
 #50269  Szerző: ravasz

A lényeg, hogy csengjen jól a rádió neve... minden más mellékes.
  • 1
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 333