RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#50660  Szerző: ZolesZ

a commentemet a neofm topicba írom,de ez az összes rádióra vonatkozik.
annyira szánalmas az,hogy ebben az országban szinte csak tucat-másolós-koppintós-összevisszamindentjátszós rádiók vannak,nincsenek egyedi rádiók korszakokra-stílusra bontva.nekem az elképzelésem az lenne,bár ez sztem sosem fog +valósulni,vagy csak ha a DAB+ formátum lesz véglegesen bevezetve és FM eltörölve,na szóval:országos szinten fogható,mki igényét kielégítő adók:
1,dance-club-house-hands up (a jelenből) RiseFm-régebbiRoxy-volt RadioDeejay-TechnoBase.FM keverék (de lehet ez is kettévéve HouseElectroMinimal és egy DanceClubHandsUpTrance adó)
2,ugyanez csak 90's&00's
3,rock (mindenféle)
4,100% magyar zenei (szégyen h nincs ilyen,több a külföldi zene pedig magyarok lennénk vagy mi)
5,hírek,infók,beszélgetés,gazdaság (MR1-Gazdasági-InfoR keverék)
6,komolyzenei(ami van MR3)
7,underground-d'n'b (MR2-szerű )
8,mulatós (sztem erre is lenne igény)
9,retro 60's&70's (mint a sztár fm)
10,retro 80's&90's
11, r'n'b-pop-hip hop zenei

+h ne legyen sírás-rívás 2-3 db ilyen mindentjátszunk NeoSlágerClassDanubiusRádió1Juventus katyvasz
+a helyi rádiók

....és mindez nagggyon minimális számismétléssel
ez az én véleményem(álmom),a választhatóság és nemaz h mindent leakarnak nyomni a torkunkon és a rádió 1 a 'kiskirály'.bocs h hosszú voltam....
 #50656  Szerző: Gabeedj

Az elejét gondoltam bemásolom a Rádió 1 es részhez,hiszen főleg oda tartozik.Mivel egy fórumban vagyunk ,ezért szerintem nem kell leszólni más ember véleményét,ha éppen nem egyezik egy másik ember szája izével!
Vagy netán mégis nagyon jó ez a rádiós piac,ahogy most van??
 #50612  Szerző: Ghee

Újabb spammer-troll...
 #50605  Szerző: nyikolaj

:gülü:
 #50600  Szerző: Gabeedj

A Rádió 1 a magyarországon lévő legjobbnak kiskirálynak kiáltott club adója szerintem Magyarország szégyene!Ez klubzenei adó????Kinek készült Bárányimádóknak és 10 14 éveseknek vagy amnéziában szenvedőknek?Ami rádió és klubzenét népszerűsítő adó,az ott kezdődik,hogy Ex Jam rádió és a Juventus még anno és Rádió Dj és most Fehérvárrádió és ide sorohatnám a nem rég megszűnt K 1 Kaposvárt is! No de Neo hiszen ez az a rész a fórumban.Egy igazi tegezős rádió nem is lenne baj,hogy nyit a fiatalok felé és engem személy szerint nem zavarna,de zavar ,hiszen egy fiatalos hangvételű rádióhoz nem Bumeráng kell és ker rádiós agymosás és full lesajnált Sláger rádiós zenék,mert így üti az egész felhozatalt.Az ami még zavar meg elég sok rádiós honlapon,hogy nem lehet hozzászólni egy fórumon a dolgokhoz és segíteni a munkájukat,mert ez sajnos minden ilyen menő rádiónál divat lett jaj kedves hallgató imádlak és te vagy az első,de véleményt ne alkoss,mert ezt kapod amit mi rád erőltetünk.Szerintetek ezeket érdekli a profiton és az nyáladzáson kivül a hallgató?Sztem nem!!No,de biztos egy Neos vagy éppen Slágeros alkalmazott sem mer ide bemerészkedni,hogy hozzá szóljon a fórumon el hangzottakhoz!
 #50598  Szerző: Gyurii91

SzD írta:
Cicoo írta:Muszáj ez az összevisszaság? Muszáj ugyanazt játszani, mint mások? Muszáj, hogy a Neo ne legyen a Class alternatívája, meg semmi más rádió alternatívája, mert szinte ugyanaz szól, ugyanakkor mindenhol, csak más beszél a számok között?
Csak azt magyarázza meg valaki, hogy miért nem lehet normális rádiókat, és TV-ket üzemeltetni?! Mindenki azzal magyarázza, hogy erre van igény. A lófaszt! Itt vagyunk mi, és még sok százezer ember ebben az országban, akik nem erre vágynak... biztos vagyok abban, hogy lenne igény igen széles körben az IGÉNYES médiára. De ha továbbra is ez megy, és a fiatalok ilyeneken nevelkednek, mint amiket mostanában lehet hallani, és látni, akkor az életben nem is fog ez megváltozni, csak rosszabb lesz. :(
A radiocafé miatt nagyon bíztam abban, hogy a beígért paradigmaváltás bekövetkezik...egy ideig bíztam is benne, de mostanra már teljesen elvesztettem a reményeimet. És nem csak a Neo-val kapcsolatban, hanem általában a magyar médiával kapcsolatban.
Még jó, hogy vannak kivételek... csak elég kevés. :wailing:
OFF: Elég ránézni a rádió 1 facebookra. 12-16 éves (lányok) ugyanazt kérik mindig, ami 30 perce ment már harmadjára. Lady Gaga Bad Romance ezaz!!! Még nem hallottam 5 milliószor, vagy a BEP - I Gotta feeling és társai... ON:
 #50584  Szerző: Szelerailway

"Csak azt magyarázza meg valaki, hogy miért nem lehet normális rádiókat, és TV-ket üzemeltetni?! Mindenki azzal magyarázza, hogy erre van igény. A lófaszt! Itt vagyunk mi, és még sok százezer ember ebben az országban, akik nem erre vágynak... biztos vagyok abban, hogy lenne igény igen széles körben az IGÉNYES médiára. De ha továbbra is ez megy, és a fiatalok ilyeneken nevelkednek, mint amiket mostanában lehet hallani, és látni, akkor az életben nem is fog ez megváltozni, csak rosszabb lesz. :(
A radiocafé miatt nagyon bíztam abban, hogy a beígért paradigmaváltás bekövetkezik...egy ideig bíztam is benne, de mostanra már teljesen elvesztettem a reményeimet. És nem csak a Neo-val kapcsolatban, hanem általában a magyar médiával kapcsolatban.
Még jó, hogy vannak kivételek... csak elég kevés. :wailing:"

Hogy mennyire igazad van arra itt a legújabb hallgatottsági statisztika,mely szerint ,ha kisebb mértékben is,csökken a két nagy országos hallgatottsága(igaz még csak így,részletes táblázat nélkül):

http://www.mediapiac.com/media/radio/Me ... -MR1/3952/
 #50427  Szerző: Cicoo

SzD írta:Itt vagyunk mi, és még sok százezer ember ebben az országban, akik nem erre vágynak... biztos vagyok abban, hogy lenne igény igen széles körben az IGÉNYES médiára.
Mindig lehet tudni, mikor vannak a felmérések, mert akkor döntenek úgy a rádiók, hogy nekik frissülni kell, ami abból áll, hogy a jól megszokott arculatukat felborítják. Ez már alapból idegesítő. Meg az is, hogy ha pl. x ember azt mondja, hogy szereti a '80-as éveket és a '70-es éveket, és x ember azt mondja, hogy szereti a '90-es és 2000-es éveket, akkor az statisztikailag nekik azt jelenti, hogy mindet kell játszani vegyesen. De xy rádió megújul, és aztán a vetélytárs ab rádió is megújul, aztán erre ugranak a helyiek, és szépen beindul a láncreakció a sablonrádiók felé.. Ez az undorító. És ennek köszönhetjük az "igényes" országos rádiókat is..
  • 1
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 584