RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#50672  Szerző: jeetkunedoo

A Szonda mérés hivatalos hibahatára egyébként 4,5 %. Tehát 1-2% emelkedés sajna nem jelent semmit.
 #50671  Szerző: jeetkunedoo

Az a gáz a 15-29 szűkítéssel, hogy egy eleve alacsony elemszámú (1000 fő Bpesten, ha jól tudom) mérés szűkített változata, ami simán jelenthet pár tucat rádióhallgatót...tehát az, hogy 1-2 %-os ugrás vannak benne még nem jelelnti azt, hogy a Roxy megindult felfelé. Sajna ezt a mérést nem nagyon lehet használni műsorkészítésre, értékesítésre már sokkal jobban :)

Az, hogy az új zenei koncepció jó - e, nem 1 hónap alatt jön ki, hanem kb jövő ilyenkorra, és ha jó, akkor nem 1-2% emelkedést hoz majd. Bár szerintem ROSSZ, mert szétveri a rádió brand-jét. Ja, és abban sem vagyok biztos hogy egy év múlva lesz - e még egyáltalán Roxy.
 #50654  Szerző: wuderscher

ravasz írta:Mindenesetre a rsite-ra kikerültön látszik, hogy májusról júniusra (a zenei váltással) NŐTT a hallgatottság.
3-ról 5-re. (15-29-ben, ami a Roxy célcsoportja) De a Sztár FM még mindig veri 0,1%-kal. (ami meg 30 felettiekre épít)
ravasz írta:És akkor most jön a: na ugye hogy igazam volt... :) hányszor téptem a számat itt, hogy pop meg rnb zene kell...
De nem ennyire katyvasz rotációban! :(
Ha rendesen csak pop meg rnb menne, és még hirdetné is magát, akár 7-8% is lehet a hallgatottsága.
 #50629  Szerző: ravasz

ravasz írta:Teljesen igazad van... Amúgy májusról júniusra is csökkent pár %-ot a hallgatottság. :)

Legalábbis a Kreatív cikkében lévő bp-i grafikonon látni... de hogy a Radiosite-ra miért nem került ki a budapesti adat, az nekem rejtély... :unott:
http://ow.ly/2fC5o

Most látom a Kreatív cikke mennyire csalóka, hiszen ott összevont adatok vannak, március május és április-június... nagyon ravasz. ;)

Mindenesetre a rsite-ra kikerültön látszik, hogy májusról júniusra (a zenei váltással) NŐTT a hallgatottság.

És akkor most jön a: na ugye hogy igazam volt... :) hányszor téptem a számat itt, hogy pop meg rnb zene kell...
 #50623  Szerző: Snake

Hányok a Roxytól
 #50620  Szerző: wuderscher

ravasz írta:Teljesen igazad van... Amúgy májusról júniusra is csökkent pár %-ot a hallgatottság. :)

Legalábbis a Kreatív cikkében lévő bp-i grafikonon látni... de hogy a Radiosite-ra miért nem került ki a budapesti adat, az nekem rejtély... :unott:
Kikerült. A Roxy a 15-29 éveseknél csak 5,3%-ot ért el. Ez, egy fiatalokra alapozó rádiónál szégyen.
Tegnapelőtt belehallgattam a kívánságműsorba, és egy discós tánczene után Shakirától a Waka Wakát adták le. Ez nem kicsit, ez nagyon összevissza zenei kinálat. :( El kéne dönteni, hogy dance, vagy pop legyen a rádió tematikája, mert ez így nagyon nem jó.
 #50611  Szerző: ravasz

Teljesen igazad van... Amúgy májusról júniusra is csökkent pár %-ot a hallgatottság. :)

#50610  Szerző: jeetkunedoo

tomee írta:Ja, és persze Dance vonalon, nem ezen a katyvaszon, ami most van. Mert ez a best of 90-es évek még mindig kicsit nehezen emészthető.
Nekem felfoghatatlan amit a Roxynál csinálnak :)

Adott 1 legendás brand, ami még relatíve erős és adott (volt) 1 hozzá szorosan kapcsolódó markáns zenei koncepció ami sikeres volt éveken át. Hozzá 1 rossz műsorstruktúra, hiányzó reggeli show-val, középszerű műsorvezetőkkel és gyenge programminggal.

Zuhan a hallgatottság, erre mit csinál a rádió vezetősége? Szétcsapja a zenei struktúrát, az egyetlen dolgot, ami még életben tartotta a márkanevet, a rossz programming pedig marad változatlan... :)
 #50589  Szerző: lambda

Argon írta::):D :D
2010. július 24.-én minden Roxys, ingyen jöhet be a Palace-ba, ha a pénztárnál a Roxy szót mondja!A most szombat esti ROXY DJ: FLASH Este 11-től a buli élőben a 96.4 Roxy Rádióban Zizivel!Gyere és bulizz a Roxyval a Balatonon is!
13 órája

A roxy honlapról . . . egy kis facebook-os szöxxenet.
Ez már milyen?? mindenki ingyen??
Mennyire sikerülhetett jól az előző buli? A honlapon a banneren még a dátumot sem voltak képesek átírni....
Most nézzük meg:
Sokan fikázzák a Rádió 1-et is (disco's Hit-et), hogy milyen szarok a bulik .. stb.
De haaa jól emlékszem , ilyen szlogennel ők nem hirdettek bulit soha...

Ez nagyon gáz, amit a roxysok csinálnak!
Hát rosszul emlékszel, méghozzá nagyon! A Rádió 1 most is ezt csinálja, folyamatosan megy a reklám a rádióban, meg a promóció mindenhol: minden pénteken ingyenes a belépés a RIO-ba, sőt az ingyenes belépés mellé még 1 koktélt is kapsz, hogyha elmész! És mindenkinek ingyenes! Ez nem a rádiókat minősíti elsősorban, hanem a szórakoztatóipar ezen ágát! Az emberek bulizásra nagyon minimális összeget költenek már! Előző pénteken ott voltam, a Rio ingyenes belépővel+ ajándék koktéllal is alig tudott megtelni hajnal 1-re! És az ország legnagyobb szabadtéri klubjáról beszélünk! Ingyenes, de már így is alig mennek el az emberek! A legfőbb ok, hogy nincs pénz!
A másik, amit ki szeretnék hangsúlyozni, hamár a discoshitet említetted, hogy már az ő lemezlovasaik is rég lejárt lemezek! Egy példa: pár hónapja szombaton Egerben a dagadt Hamvaira kb 150-en (százötven!!) voltak kíváncsiak a legnagyobb heves megyei klubban! Múlthéten Mezőkövesden egy szintén nagyon nagyon jó helyen szintén kb 120-150 (százhúsz!!)fő volt kíváncsi a nagy discoshites lemezlovasra, a többi discoshitesre még ennyien sem mennek el! De látod már pesten sem kíváncsiak rájuk! Egyrészt azért mert pénz is sokkal kevesebb van az embereknek, másrészt pedig leáldozott már Bárány, Hamvai, Junior is nagyon!
Bocs az offért!
 #50565  Szerző: Argon

:):D :D
Find us on Facebook
Roxy Rádió (96.4)
Roxy Rádió (96.4)
Tetszik

Tetszik. · Admin oldal · HibaEz szar
Kedveled ezt: Roxy Rádió (96.4).
Roxy Rádió (96.4) KÖZLEMÉNY – CSAK ROXYSOKNAK!

2010. július 24.-én minden Roxys, ingyen jöhet be a Palace-ba, ha a pénztárnál a Roxy szót mondja!A most szombat esti ROXY DJ: FLASH Este 11-től a buli élőben a 96.4 Roxy Rádióban Zizivel!Gyere és bulizz a Roxyval a Balatonon is!
13 órája

A roxy honlapról . . . egy kis facebook-os szöxxenet.
Ez már milyen?? mindenki ingyen??
Mennyire sikerülhetett jól az előző buli? A honlapon a banneren még a dátumot sem voltak képesek átírni....
Most nézzük meg:
Sokan fikázzák a Rádió 1-et is (disco's Hit-et), hogy milyen szarok a bulik .. stb.
De haaa jól emlékszem , ilyen szlogennel ők nem hirdettek bulit soha...

Ez nagyon gáz, amit a roxysok csinálnak!
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 333