RADIOSITE Fórum

• Tudomány és technika

#50692  Szerző: Zsolt

Ilyen Digiceiveres Blaupunktnál ez már nem így működik.
 #50691  Szerző: LuciFerko

Snake írta:
LuciFerko írta:lehet ezt babrálni, egy poti szabályozza ezt belsejében, pár tunert már "okosítottam" így.
Akkor te vagy az emberem :D
mennyi idős tuner ez?
 #50690  Szerző: Snake

LuciFerko írta:lehet ezt babrálni, egy poti szabályozza ezt belsejében, pár tunert már "okosítottam" így.
Akkor te vagy az emberem :D
 #50680  Szerző: LuciFerko

lehet ezt babrálni, egy poti szabályozza ezt belsejében, pár tunert már "okosítottam" így.
 #50677  Szerző: Ghee

Snake írta:Ez nem túl jó hír, mert elég idegesítő dolog ez.
Inkább az FM-sistergést hallgatnád? Elvileg a legtöbb embernek az idegesítőbb, ezért találták ki az autórádióknál a térerőfüggő magasfrekvencia vágását - hiszen az autó mozog esélyesebb az esetenkénti bezajosodásra, autózva a betontömbök közt. Engem nem zavar, nem feltétlen a rádiózás kedvéért ülök kocsiba. :D

Az asztali tunernél engem is zavarna...
 #50655  Szerző: Snake

Ez nem túl jó hír, mert elég idegesítő dolog ez.
 #50649  Szerző: Ghee

Snake írta:Ki tud nekem segíteni autórádió témában? Fiat 199 mp3 a neve grande puntoból. Amúgy Blaupunkt, de nagyon zavar h nemtudom kikapcsolni a hi-cut-ot, és még jópár dolgot állítanék rajta. Szal aki tud nekem kezelésit adni azt meghálálom :D
Nem hinném, hogy sokat lehet azon állítani, elég egyszerű szerkezet. Próbálgass gombokat 2-3mp-re lenyomni... stb. Hi-Cut-ot nem hinném, hogy tudnád állítani. Egy egyszerű szerkezet esetében erre nem sok szükség van (nem is láttam még olyat amiben ezt lehetett állítani).
 #50646  Szerző: Snake

Ki tud nekem segíteni autórádió témában? Fiat 199 mp3 a neve grande puntoból. Amúgy Blaupunkt, de nagyon zavar h nemtudom kikapcsolni a hi-cut-ot, és még jópár dolgot állítanék rajta. Szal aki tud nekem kezelésit adni azt meghálálom :D
 #50636  Szerző: Ghee

...már egy ideje a Pioneer sem a régi. Nem egy szép összeszerelés, olcsó alkatrészek, megoldások...

Ez éppen hol készült? Made in France? Mert pont az nem látszik...
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 22