RADIOSITE Fórum

• Informatika

#51035  Szerző: csokie

Köszönöm a segítséget, GoldWave olyan tökéletesen átkonvertálta, hogy nem is kell ennél jobb. :)
 #51024  Szerző: Cicoo

Ghee írta:
csokie írta:Valaki tud ajánlani egy jó Wav-MP3 konvertert?
Cooledit Pro, igaz az nem csak konverter és nem is freeware...
Audacity, az ingyért van, csak kell hozzá a codec.
 #50943  Szerző: gabor15

csokie írta:Kösz a segítséget, de egy olyan WAV-ot akarok átkonvertálni ami egy USB felvevő/lejátszó vett fel. Azaz 16 KHZ-es tömörített wav, mono csatorna, stb. És ezt a winamp meg a nero, meg a nagyok kidobják simán. :S :(
Talán ez segíthet: http://www.formatoz.com/ :)
Ingyenes és szinte minden fájltípust ismer.
 #50886  Szerző: SzD

donder írta:A .com-os domain igen, viszont a .hu-s még a régi valamiért...
Akkor visszaállították. Gondolom nem tart sokáig, és hamarosan újra az új lesz. De ez lényegtelen, a lényeg, hogy fos lett. :S
 #50884  Szerző: donder

SzD írta:Megújult a Google képkeresője. Szerintem ritka szar lett.
A .com-os domain igen, viszont a .hu-s még a régi valamiért...
 #50879  Szerző: SzD

Megújult a Google képkeresője. Szerintem ritka szar lett.
 #50708  Szerző: SzD

Mindegy, hagyjuk... időközben rájöttem, hogy felesleges volt egyáltalán leírnom.
Van itt olyan ember, aki a megfelelő baszogatások és tiltások hatására tudott változtatni a magatartásán (pl. donder)... de ez a csávó reménytelen.
De tényleg hagyjuk a témát, inkább beszéljünk arról, hogy szerintetek "mocskos ReTeK" ma vajon 16:9-ben adja-e a Forma-1-et... :hit:
 #50696  Szerző: ravasz

SzD írta:Amiatt sírok, hogy mennyire böszme vagy. Magyar vagy te egyáltalán? Mert ha külföldi vagy, akkor mindent értek, nem kötözködök... de ha magyar, akkor csak sírni tudok.
Szerinted ilyen nagyonmagyarvagyokdeperszenemtudomleírnivasalbertnevéthelyesenésamúgymegbüdöszsidókszívjatokgázt hozzászólásokat nyomna akármilyen külföldi anyanyelvű is?

Mert ha igen, akkor ott (még) súlyos(abb) gondok vannak.
 #50695  Szerző: drkotasz

Mauro írta:Hányan 50-en?
Amúgy nekem azt mondták hogy üzleti csomagnak is drágák. Úgy hogy sírjál csak.
Kétirányú műholdas kapcsolat, baszod, azért. Hogy amikor a puszta közepébe mindentől messze kirakják a konténert, ott is legyen normális net.
 #50688  Szerző: csokie

Kösz a segítséget, de egy olyan WAV-ot akarok átkonvertálni ami egy USB felvevő/lejátszó vett fel. Azaz 16 KHZ-es tömörített wav, mono csatorna, stb. És ezt a winamp meg a nero, meg a nagyok kidobják simán. :S :(
  • 1
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • 330