Mindenesetre kíváncsian várom, hogy az N-Joy Média változtat-e majd 2 új rádiójánál nevet, vagy megtartja a hírhedt Gold Fm-et!? 

tatabanyaianzix írta:Szerintem nem az N-Joy-tól ered a stream ami tatabányai teszt néven van a neten.Pedig onnan ered, mert amit az N-Joy csoport streamjein belül eddig N-Joy Dance-nek írt ki, ugyanaz a stream most a Tatabánya - Teszt nevet viseli, így ez nem kérdés. De hogy vajon Egerben mi szól, az jó kérdés. Annak nincs streamje? Egyébként csak úgy kérdem, ezekre az eddig ismeretlen streamekre hol bukkantok rá? Vagy hogy kerestek rájuk?
tatabanyaianzix írta:Szerintem nem az N-Joy-tól ered a stream ami tatabányai teszt néven van a neten.Erősen kétlem hogy így lenne, mert a stream az N-Joy szerveréről megy, valamint a hangminőségből, keverésekből hallani hogy nem a Winamp a tettes valószínűleg.
Valaki a vacak minőségű winamppal kevert zenének mondott hulladékot feltette netre. Egyébként RDS-ben Gold FM van kint a 102.5-ön.
Üdv, Pista
donder írta: Nem lehet hogy csak csúszik?Nem, kb negyed órát figyeltem most, más szól Egerben!
donder írta:Ha már visszajött (Élet a halál után), akkor érdekelne hogy mi lesz a 94.4-es debreceni frekvenciával. Harcolnak-e esetleg érte vagy sem, ugyanis régebben ezen is szólt... (És inkább a gold mint a Mária...)Nem hiszem, a 94,4 úgy emlékszem meg van pályáztatva de nem kereskedelmi jelleggel!