RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#50816  Szerző: LuciFerko

lambda írta:egyenlőre csak az a lényeg, h szóljon valami, de azért ......
:gülü2:
 #50813  Szerző: lambda

Azért itt is vannak érdekes váltások! :) Szerintem a zenei változatosság néha néha már eltúlzott! :D
A tegnap esti Pink - Black Sabbath - Bananarama trió így egymás után elég érdekesen jött ki! :D
Ok, hogy tesztadás, és egyenlőre csak az a lényeg, h szóljon valami, de azért ......
 #50794  Szerző: LuciFerko

és ami röhej, a kisköz rádiók amiket kapnak pályázaton Háttériparis RDS kódereket, mindenek B999 a default PI kód. Anno fehérváron ez volt a Sulinfóé is, ugyan ez játszódott le. Meg egy most üzemelő ottani kisköznél is, de pár hónapja szépen beállítottam nekik B0EE-re.
 #50786  Szerző: Richmonde

mind1. a Roxynál már tudnak róla........
 #50781  Szerző: lambda

LuciFerko írta:hogy ez tökéletes legyen, a 96.4 AF-jébe is benne kéne lennie a 106.9-nek! Csak a PI kód azonosság van, ígyis átvált egy kis PI Search után.
Megelőztél ....... :D
Na akkor: mai tapasztalat Pesten: a helyzet ugyanaz fordítva :D
A 96,4 re hangolva az RDS 1 pillanatig GOLD FM majd átvált ROXY-ra!
Nem nagyon akartam hinni a szememnek, de ez történt ... :D
 #50776  Szerző: LuciFerko

hogy ez tökéletes legyen, a 96.4 AF-jébe is benne kéne lennie a 106.9-nek! Csak a PI kód azonosság van, ígyis átvált egy kis PI Search után.
 #50774  Szerző: Richmonde

Az alternativ freki (AF) van beírva itt Egerben 96,4-re. Ez az afféle Gold-os trükközések közül való. Ha egy Gold körzetben autózó és Pesten Roxy-t hallgató autós rányom az eltárolt 96,4-re, máris megkapja a Goldot. Szép nem? Természetesen ezt is bűntetni szokták. Írjuk a többi Gold praktikához.
 #50767  Szerző: Pasa

eLevente írta:Nekem is ROXY-t írt egy pillanatig, utána lett GOLD FM. Erre mi lehet a magyarázat?
Azonos PI-kód?
 #50766  Szerző: eLevente

lambda írta:
djlacee írta:Állítólag Tatabányán megint megy 102,5
Egerben is megy a 106,9! Ugyanaz lehet mint a tatabányai! (vagy nem?) Zenék: Presser Gábortól és Noxtól kiindulva valamint elég sok 80-as évekbeli zenéken, pár RNB-n, és sok (számomra) ismeretlen zenén át ATB-n keresztül egészen a Faithlessig összevissza keszekuszaság!
RDS: Az autórádió bekapcsolásakor kb 1 másodpercig ROXY (erre biztos van valami ésszerű magyarázat ......) majd folyamatosan GOLD FM!
Keverések vannak, szignálok nincsenek!
Lefedettség: gyengébb mint a Rádió Eger és a Rádió 1.
Ha maradt minden a régiben akkor az antenna az Ifjúsági Ház tetején egy árbócon díszeleg! Ha valóban 1kw-al is van megküldve ez nem épp a legjobb adópont!
Valakinek info, hogy kihez (kikhez) kerültek a frekik? NetánN-Joy média?
Nekem is ROXY-t írt egy pillanatig, utána lett GOLD FM. Erre mi lehet a magyarázat?
 #50758  Szerző: centerweb

Nagyon remélem hogy a Gold FM-ből lessz még valami, egy igazi pofás rádió volt, én személy szerint nagyon szerettem. Tehát drukkolok nekik.
Egyetértek!
Mindenesetre kíváncsian várom, hogy az N-Joy Média változtat-e majd 2 új rádiójánál nevet, vagy megtartja a hírhedt Gold Fm-et!?
Végülis... :) Nem hülyeség.

Azóta a stream megszűnt létezni.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 222