RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#5962  Szerző: tomee87

Amint már korábban megsúgtam, a PR-Telecomnál sikerült elérnem, hogy végre logikus legyen a fix csatornalistában az HBO MaxPak csatornái, november 3-tól történik a változás, íme a hivatalos közlemény:
http://www.pr.hu/news/hbo_comedy_athelyezes.pdf

Már csak a UPC Directnél kéne elérni a sorrend változtatást (amit én biztos nem tok elintézni :mrgreen: ), úgy tudom, ott még logikátlanul vannak elhelyezve az HBO-k.
 #5703  Szerző: tomee87

Miskolcon a Petneházy bérházak, Tapolcai elágazás környékén elég nagy területen fel van ásva a járda mellett, a gödrök mellett kihúzott szalagon az áll, hogy "DIGI TV". Valószínűnek tartom, hogy Digikábeles optika lesz és tovább terjeszkednek a városban.
 #5278  Szerző: tomee87

Mint azt még régebben írtam, a PR-Telecom digitális csatornalistájában az HBO MaxPak csatornái elég összevissza voltak berakva. Még pedig így: 100 HBO, 101 HBO2, 105 Cinemax, 106 Cinemax 2, 110 HBO Comedy
Örömmel súgom meg, hogy sikerült elérnem, hogy ez a lista átrendeződjön logikussá, így november 3-ától a következő lista fog megjelenni a STB csatornalistán :) :
100 HBO
101 HBO2
102 HBO Comedy
105 Cinemax
106 Cinemax 2
 #5186  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Utánajárok majd, de eddig a DIGI-s netre Miskolcon még senki nem panaszkodott aki váltott rá, viszont érdekes módon a Chello internetjét 4 emberből 3 szídta, hogy állandóan szakad, kimaradások vannak szintén Miskolcon.
Köszönöm! Budapesten rokonaimnak és ismerőseimnek minőségi kifogása nincsen egyik upc-s szolgáltatásra sem, csak ugye most már nem éppen alacsonyak az áraik :(
 #5150  Szerző: tomee87

Utánajárok majd, de eddig a DIGI-s netre Miskolcon még senki nem panaszkodott aki váltott rá, viszont érdekes módon a Chello internetjét 4 emberből 3 szídta, hogy állandóan szakad, kimaradások vannak szintén Miskolcon.
 #5115  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Egyik csoporttársam 2 hete mondta le Miskolc-Avason a UPC kábeltv és UPC Chello előfizetését és váltott át Digikábelre. Azt mondta, hogy szinte megváltásként érte a váltás, míg a Chello egy megbízhatatlan hetente szakadozó net volt, addig a Digikábellel a 2 hét alatt még semmi baja nem volt. 20/10M csomagja van, a letöltés 2,3MByte/sec a feltöltés pedig 1,1Mbyte/sec szokott neki lenni, teljesen stabil, azt mondja nagyon jó minőségű net (Chellonál 100szor jobb). A TV-vel sincsen semmi baja és mindezért fizet havi 5200Ft-ot.
Esetleg nem jársz majd egyszer arrafelé? Kíváncsi lennék a tv minőségre, mert Budapesten rokonaimnál is elérhető lesz hamarosan a Digikábel (ha minden jól megy, de most összegyűjtötték az aláírásokat a házban és megint eltűntek) és lehet, hogy váltanának, mert a UPC-nél 10 év után alig kaptak kedvezményt (bár nem kellett hűséget aláírni). Most a telefon (kiegészítő csomaggal)+net (chello bronze 2 Mbit/s)+digitális tv (silver digital két készülékre), 3500+5000+7050=15550.-Ft, ami már elég sok, ahhoz képest, hogy ez mind a tv-nél, mind a netnél majdnem a legkisebb csomag.
 #5095  Szerző: Pasa

Hát mindenesetre eddig csak a Digikábel jelezte, hogy jönne, pedig ez a kábelfektetés elég komolynak tűnik... :roll:
 #5093  Szerző: t

Pasa írta:Ha jól értelmezem, akkor itt nálunk a Fibernet terjeszkedik? Róluk sem hallottam túl sok jót... :(
nem, az előzőben írtam, hogy foglalkoznak mindenféle távközlési hálózattal, az is lehet, hogy valami zárt adatátviteli hálózathoz fektetnek optikát, de az is lehet, hogy internethez
 #5092  Szerző: Pasa

Ha jól értelmezem, akkor itt nálunk a Fibernet terjeszkedik? Róluk sem hallottam túl sok jót... :(
 #5090  Szerző: t

illetve
Tisztelt Kábeltelevízió Előfizető!

A CORVINTEL Televíziós Műsorokat Elosztó Kft. f.a. és a FiberNet Kommunikációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság ezúton tájékoztatja, hogy a Budapest XII. és XI. kerületben (Albertfalva lakótelep), valamint a XXI. kerületében (Vízmű lakótelep) üzemelő kábeltelevíziós hálózat a FiberNet Zrt. tulajdonába került. A jelenlegi kábeltelevíziós és internet szolgáltató 2006. április 15. napjával ezeken a területeken műsorelosztó és kábelmodemes Internet szolgáltatását megszünteti, és 2006. április 16-től a FiberNet Zrt. nyújt szolgáltatást.
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 129