RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#51088  Szerző: Gabeedj

Nekem a Neo az elején bejött és elég laza hangvételű is volt.Olvasoka sorok közt és aza régi Neo Bojti Szilvi,Kamikaze stb Hát erre a váltásra vártam és ebben(tökös) volt a Neo,mert beválalta. Ez ami most megy az Új láger rádió na ez nem hiányzott és nem is fog ha megszűnnek 8 év mulva,mert eza vonal nagyon erőltetett és nagyon kitaposott.Miért kell más néven mindig Ua lenyelni 100szor.?
 #50948  Szerző: LuciFerko

régen a hangzással volt a baj. Zenék eleinte jók voltak (mondjuk néha becsúszott pár nem oda való slágeres zene), meg olyan élettel teli volt a rádió, nem erőltetett mint most.
 #50947  Szerző: ravasz

Nem akarlak tömjénezni, de hosszú oldalak után ez az első hozzászólás, ami végre nem kizárólag szubjektív véleményt és némi szakmai töltetet is tartalmaz.

Bár azt is lehet, hogy csak azért mondom, mert egyetértek...
 #50945  Szerző: Ghee

Egyedül Kiru volt a legnagyobb fan: Jó Neo! :D

...és én is inkább a negatív hozzászólások többségére emlékszem, mint ravasz. Nekem akkor sem tetszett és most sem kedvelem különösképpen - néha-néha az Ezeröcsibe belehallgatok... Határozott arculat és koncepció nélkülinek érzem még mindig - persze biztos vannak éjjel szerethető órái a zenéket illetően.
 #50929  Szerző: ravasz

djlacee írta:Én akkor is azt mondtam, hogy az jó, és most is azt mondom, hogy az jó volt
Hát kérem, akkor a hozzászólásodnak nem is volt értelme. :(

Meg persze ennek sincs. :)
 #50927  Szerző: djlacee

Én akkor is azt mondtam, hogy az jó, és most is azt mondom, hogy az jó volt
 #50924  Szerző: ravasz

Mipi írta:Kösz szépen! De jó volt nosztalgiázni! Mekkora jó volt akkor a NEO. Zenék nem az agyonjátszottak. Reklám spotok, elején végén nagyon jók.

Meg tetszik a kamikaze műsor alatti zene. A Beugró+ -ban is használták régebben.
Akkor az volt szar, most már iszonyat jó visszahallgatva, most meg ez szar, de ha megszűnne, ez is iszonyat jó lenne visszahallgatva... szánalmas itt egyesek hozzáállása kérem!

Persze ez nem meglepő... nemcsak az a helyzet kicsiny magyar köreinkben, hogy az idő szépít az emlékeken, hanem az is, hogy mindig az a jó, ami nincs, az meg szar, ami van.

És akkor még arról nem is szóltam, hogy totál szubjektív ez az egész.

Zenefalonak köszönet a felvételért.
 #50904  Szerző: Mipi

Köszönöm én is! :yes:
 #50892  Szerző: zenefalo

LuciFerko írta:KÖSZI! :chinese:
Nagyon szívesen! :D
  • 1
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407