centerweb írta:Jaj, miért kell lerágni huszadszorra is Lady Gagát meg a Memoriest? Tessék megnézni a hallgatottsági adatokat, a célcsoportnak bejön ez a dolog.
Megértem hogy mindenkinek más a zenei ízlése, de attól még lehetne egy kicsikét relatívan is hozzáállni. Különben is, a zenei kínálaton kívül van még rengeteg a rádióhoz kapcsolódó dolog amiről lehet(ne) diskurzust folytatni.
Egyetértek. Persze, számunkra idegesítő a rengeteg ismétlés (nem mintha én olyan gyakran hallgatnám az R1-et), de mivel a hallgatottsági felmérések azt igazolják hogy ez bejön az embereknek, valószínűleg tényleg így van. Mivel ha nem szeretnék, nem ezt a rádiót hallgatnák. Így az R1 miért gondolkodna azon, hogy cserélje ezeket a zenéit? Persze jó kérdés, hogy vajon mennyire tűnne fel a hallgatóknak, ha egy nap nem 8-szor forogna Lady GaGa vagy 4-szer a Memories, hanem mondjuk feleennyit. Valószínűleg ez is elég lenne nekik, de mivel - gondolom én - nem érkeznek tucatszámra mailek, olyan üzenettel, hogy kevesebb Lady Gagát akarnak hallani, így magától miért jutna a rádió eszébe változtatni...
Egyszer meg csak lejárnak ezek a slágerek is... Talán pár hónap, lehet, néhány év...