tuti nem a fehérvári volt.
Pasa: 1 éve a 106.6 on fogtam Es-el az RRACTUAL-t, Szabi meg a 89.3on!
LuciFerko írta:azt kizárnám mert kb 40 m-en szólt hol fulltisztán hol gyorsan vagy hosszan fédelve, el-el tűnve. ez szerintem Es volt így belegondolva.hülye gondolat, de nem lehet, hogy mondjuk Fehérvár 88.9 Muzik Rádión ment, mint vmi világzene vagy rétegműsor, és a kis teljesítmény miatt épp csak ott elkaptad egy ponton?
jeek írta:104,3-an ma fogtam valamit, tropo volt. RDS nem volt, de elég stabilan jött. Érdekessége, hogy az adás akadt folyamatosan (mint netes átviteli problémánál). Egy állomásazonosítót hallottam "Dísszá rágyió (rádió)" ez volt benne szó szerint, ill egy vokális hang énekelte, hogy Dísszáááááá. Fogalmam sincs mi lehet. 104,3-on Radio FM szokott néha jönni, de ez nem az volt.Van egy ukrán adó a magyar határ közelében Nagyszőlősön, ami a 104,3 MHz-en az ungvári "Radio Tisa" adását sugározza 100W-tal. forrás: http://www.proradio.org.ua/ Joe
Jani írta:Fogalmam sincs, csak ennyi duma volt benne mint leírtam. Zeneileg meg elég elvont volt, még a Radio FM meg MR2-nél is elvontabb.jeek írta:104,3-an ma fogtam valamit, tropo volt. RDS nem volt, de elég stabilan jött. Érdekessége, hogy az adás akadt folyamatosan (mint netes átviteli problémánál). Egy állomásazonosítót hallottam "Dísszá rágyió (rádió)" ez volt benne szó szerint, ill egy vokális hang énekelte, hogy Dísszáááááá. Fogalmam sincs mi lehet. 104,3-on Radio FM szokott néha jönni, de ez nem az volt.Nem valami ukrán volt?