RADIOSITE Fórum

• Kisebb városi, községi kábelszolgáltatók

#62225  Szerző: LuciFerko

most meg AXN Crime :punch:
 #62197  Szerző: Kiru

LuciFerko írta:Höhö Enyingen az AXN helyett német nyelvű Astro TV... :o
Hát ez érdekes és bosszantó lehet. :x
 #62178  Szerző: LuciFerko

Höhö Enyingen az AXN helyett német nyelvű Astro TV... :o
 #51712  Szerző: csokie

Azért az Érd TV ahhoz képest, hogy helyi kábel-tv, eléggé "igényes" ilyen szempontból. Nem láttam még rajta sem monoszkópot, sem windows asztalt. De a T-Home infó csatornáján annál többet.
 #51702  Szerző: drkotasz

jeek írta:Vagy úgy csinálni ahogyan a Zemplén TV is teszi. Ha valamilyen ok miatt, leáll a képújság, akkor egy automata azonnal átkapcsol a csatorna monoszkópjára, és így elkerülhetőek ezek a "balesetek".
Ez nem ilyen egyszerű, hogy egy automata átkapcsol, mert a legtöbb városi tévé áll egy darab PC-ből, ami kijátssza a máshol összerakott dolgokat, egy monoszkópgenerátor meg max annyit tud nézni, hogy van-e jel vagy nincs, ha meg Windows asztal van, akkor van jel. De az automatikus indításon kívül az is megoldás, ha kétmonitoros beállításon van a PC, az egyik monitoron van a munkafelület Start menüvel, ikonokkal, a másik meg ami adásba kerül, arra ezek már nem kerülnek ki, háttérképnek meg be lehet rakni monoszkópot. Más kérdés, hogy a tulajdonos nem ért hozzá, a rendszergazda meg leszarja, így is ugyanannyi pénzt kap, fölöslegesen dolgozni meg senki nem szeret :)
 #51701  Szerző: tomee87

drkotasz írta:Én is nem egyet, de olyan rohadt megterhelő berakni a képújságot automatikus indításba...?

Vagy úgy csinálni ahogyan a Zemplén TV is teszi. Ha valamilyen ok miatt, leáll a képújság, akkor egy automata azonnal átkapcsol a csatorna monoszkópjára, és így elkerülhetőek ezek a "balesetek".
 #51700  Szerző: drkotasz

Én is nem egyet, de olyan rohadt megterhelő berakni a képújságot automatikus indításba...?
 #51695  Szerző: SzD

Ilyet a FehérvárTV-n láttam már nem egyszer.
 #51694  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:
LuciFerko írta:az a windows asztal az EnyingTV :D
Kutya úristen, ez most komoly? Ennél még a Sopron TV is igényesebb.
reggel vihar volt...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17