RADIOSITE Fórum

• Rádió 17 - Budapest - 96.8 MHz

#51798  Szerző: Pasa

Két darab vízszintesen polarizált 3 elemes yagi, dél és kelet felé.
 #51760  Szerző: LuciFerko

Dunaújvárosban egész szépen jön állandóan. Gondolom D felé néz az antenna.
 #51759  Szerző: Snake

Az komoly, már a 16kerben sem jön :D
 #51734  Szerző: LuciFerko

ma sikerült megfognom az enyingi szőlőhegyen nagyon gyengén :)
 #2074  Szerző: Nyúz

Látom, visszaszerezték a radio17.hu-t, de nem sikerült "maradandót" alkotni rajta...

Ajánlom figyelmetekbe: http://www.radio17.hu/musorok.php

"Hírek

A nap friss híreinek összeválogatása és megszerkesztése, mintegy 5 perces blokkokban, délig óránként friss anyag összeállítása. A híranyag elemei: politikai hírek, időjárás, kulturális hírek, benne filmelőzetes, stb. Az élőben elhangzottak rögzítése is a hírszerkesztő feladata, a felvett anyag vágás után a délutáni órákban szintén adásba kerül.
Továbbá regionális hírek: A rádió adáskörzeteiben történt aktuális események, felhívások, közérdekű információk szerkesztett változatban történő ismertetése."

-- Ebből nekem úgy tűnik, mintha óriási figyelemmel valaki simán a hírszerkesztő munkaköri leírását tette volna fel a műsorismertetőhöz... Na jó, ezt akkor mondanám, ha volna ott olyan, hogy munkaköri leírás.

Egyébként honnan az infó, hogy terjeszkedni akarnak? Meglepne...

#1494  Szerző: Pasa

Szelektivitás és nagyjelérzékenység... ;)

Re:

#1488  Szerző: Norby

Pasa írta:De azért az jócskán a rádiód hibája is ám, mert az én autórádiómon csak pár másodpercre eltűnik a Roxy sztereója, a zene szól tovább.
Ennyi rádió hibája nem lehet :D

#1485  Szerző: Pasa

De azért az jócskán a rádiód hibája is ám, mert az én autórádiómon csak pár másodpercre eltűnik a Roxy sztereója, a zene szól tovább.

Re:

#1483  Szerző: Norby

Pasa írta:Igen, szerintem is maradt az adó, mert asszem nem is lehet csak úgy engedély nélkül áthelyezni. Akkor ugye változna a lefedettség, ami NHH-engedélyköteles.
de má mien ciki eza Roxynak, hogy Tesconál még jön aztán Kis utca és Rádió17 van helyette egy jó pár ideig, majd a népkertnél már visszajön :D