RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#5194  Szerző: Zoshi

Na, a sáv hiba az nálam volt. :D Viszont a sok kódolatlan adás a DOCSIS 3 előkészülete miatt van valószínüleg. 8-)

Ez az üf megtartás meg tényleg érdekes, és nem korrekt... Mondjuk ha valaki le akarná mondani ott is ahol nincs Digi, lehet felajánlanák. Ezt nem lehet tudni.
 #5193  Szerző: mlaszlo

Részlet a Polifórum T-Kábel: Premium-D csomagok c. topicjának 2403-as hozzászólásából:
"Újpalotán és bizonyos más kerületekben is jelenleg nagy arányú ügyfélmegtartó akció folyik. Ennek keretében az arra érdemes ügyfélkört felhívogatják telefonon és 1 éves hűség fejében 20% díjcsökkentés és 3 ingyenes minicsomag jár ajándékba.
A közvetlen kiváltó ok egyébként az, hogy a Digi feltartóztathatatlanul kábelezi (vagy kebelezi?) befelé a T felségterületeit.
Ez egyben meg is határozza, hogy melyek ezek a "bizonyos kerületek"."
http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/ ... &repi=2409

Azért ez érdekes, hogy ott ahol a Digi terjeszkedik ügyfélmegtartó akció van, a többi előfizető, ahol meg monopol helyzetben van a T, le van ejtve...
 #5192  Szerző: Zoshi

Poli fórumról:

"OmegaDerRoboter:
Én úgy hallottam, hogy már a jövő évre bejelentett fejlesztések előmunkálatai folynak, ezért van a sok tesztelés, és ezért van a sok "kódolatlan nap" mostanában (amiknek egy része hivatalos, más részét meg csak úgy észrevesszük :)"

Tehát fejlesztési munkák állnak e mögött. :) Mondjuk most is megy a munka. Kódolt minden, de jó pár sáv-ra azt írja h ellenőrízze a csatlakozókat. Vmin nagyon dolgozhatnak a fiúk. 8-)
 #4863  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta:Mi nemrég beváltottuk a felgyülemlett pontokat, és vettünk 1db dupla (1 bázis, és egy töltőállomásos) valamint egy sima egy készülékes
drótnélküli telefont. 8-)
Az nem hangzik rosszul. Megkérdezhetem, hogy mennyi pont szükséges ehhez? Nekünk olyan 10-11000 pontunk van, az nem tudom mire lehet elég.
 #4862  Szerző: rsite1

Mi nemrég beváltottuk a felgyülemlett pontokat, és vettünk 1db dupla (1 bázis, és egy töltőállomásos) valamint egy sima egy készülékes
drótnélküli telefont. 8-)
 #4861  Szerző: mlaszlo

Azért örömmel látom, hogy a T ügyfélszolgálata a márkaváltás ellenére sem változott semmit. Tegnap az ADSL-es csomagváltáskor rákérdeztem a POP hűségpontokra, ami év végétől megszűnik. Azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy bármelyik T pontban be lehet váltani. Direkt rákérdeztem, hogy abban is, ami a Budaörsi hipermarketben is? Erre a válasz az volt, hogy igen. Ma voltam a szóban forgó T pontban, kb. 20 percet vártam, mert két ügyintéző volt mindössze, mikor sorra kerültem kiderült, hogy nem foglalkoznak pontbeváltással, csak a 3-4 Budapesti T-Pont, ami közvetlenül az MT alá tartozik. Így most potyán utazgattam el Budaörse és vártam fölöslegesen ...
De ami vicc, hogy a telefonos ügyfélszolgálat meg nem tudja megmondani, hogy mire elég az a pontszám, amit az évek alatt összegyűjtöttünk. Lehet, hogy a végén egy kulcstartóért utazgattam és töltöttem feleslegesen az időmet? :?
 #4808  Szerző: mlaszlo

Szeptemberben járt le az ADSL-re a hűségünk és tegnap módosítottunk a DSL Classic Happy csomagra 3990.-Ft-ért. Azt mondták, hogy kb. 1-2 hét mire aktiválják az új csomagot, de ma délutántól már az emelt sávszélességet kapjuk. Egész gyorsak voltak 8-)
Az online ügyfélszolgálaton viszont a tegnapi telefonos megrendelés óta az alábbi üzenet fogad :?
Kép
Ez vajon normális, hogy minden adat eltűnt? Van valami átfutási idő, míg újra elérhető lesz a számunkra?
 #4467  Szerző: Zoshi

Az az. Belépsz, ott kézi keresés, és a Frekvencián beírtam h 322 (T-Home Ászfből néztem ki), Hálózatkeresés engbedélyezés és így megtalálta nekem is a hd-kat. Csak frekvenciánként lehet keresni, de ezeket meg lehet nézni az ászf-ben. ;)
 #4463  Szerző: molnarb

Chester írta:
molnarb írta:
Chester írta:Érdekes.. :D Nem valamelyik CInemaxon van? Mer azok már vagy 2 hete kódolatlanok egyébként is. Most meg megint minden, a HD csatornák is azok. Nemtudom mi folyik a T nél, mit babrálnak..
Ezek szerint neked HD-s STB-d van... lehet hogy azért nem megy nálad... nemtom
Nem, Vidás vagyok ott még nincs HD box most tesztelik. Megtudtam a global telepítő kódját, és lekerestem mindent manuálisan, a HD-k is bejönnek, és látom h kódolatlanok.
1206.... a Globaloknak elvileg ez a kódja... nekem is bejön, de miként tudtál kézzel keresgélni?
 #4431  Szerző: Zoshi

Nemtom, mindegy a lényeg h szép. :D De az biztos h a T -s box volt rákötve, méghozzá a HD-s, ugyan az volt a csatorna válto mint annál a boxnál amit adnak, és ami nekünk is lesz, és a sarokba a váltásnál ott volt h t-kábel. Most nemtom h onnan jön e akkor, de h rá volt kötve, sztem ennél több bizonyíték nem kell. :D
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 93