nyikolaj írta:Értem én,de 7-8 év múlva hülyén hangzik majd,hogy Neo...Lehet, de szerinted annyi idő múlva még létezni fog?
Na de mindegy.

nyikolaj írta:Értem én,de 7-8 év múlva hülyén hangzik majd,hogy Neo...Lehet, de szerinted annyi idő múlva még létezni fog?
Na de mindegy.
nyikolaj írta:Mondjuk a Neo szerintem nem volt túl kreatív.Újítani akartak (nem jött be), valószínű ezért ez a név..
Cicoo írta:Vagy arra akarnak utalni, hogy ezekben a városokban ezeket a rádiókat csípték el?Pontosan. Ezért helyes, hogy Bp. környéki adók is ott vannak (Lakihegy sem "adja meg magát" Dunaharasztinál, még Csepelen is jól jön). És persze a külföldiek is, és pont a szlovákok nincsenek a pesti listán, pedig dübörögnek itt rendesen.
djlacee írta:http://radiomap.eu/huNemtetszős. A pl. a Pest megyei rádiók miért vannak Budapestnél? Főleg az olyanok, mint a Lakihegy, akik "megadják magukat" Dunaharasztinál. (Ennyi erővel akkor ott lehetne a Dabas is, meg a Rádió 6 stb.) A külföldieket meg nem értem, miért vannak a magyar adóknál. Meg azért nem csak a legnagyobb városokhoz kellene társítani a rádiókat. Egyébként is nagyon hiányos a lista szerintem. Vagy arra akarnak utalni, hogy ezekben a városokban ezeket a rádiókat csípték el?
egy-két dolgot korrigáltattam az emberrel, de nem biztos hogy mindent, tegyétek meg helyettem, ami kimaradt
nyikolaj írta:Anno Bp-en lett volna a 107.2mhz-en egy bizonyos Szó-Tér rádió!asszem nem volt rá pénz
Miért nem valósult meg?