SzD írta:roberto írta:De most miért? A k1 is enjoyos volt, mégis milyen jó rádió volt.
Igen, mert annak Szegeden készítették a műsorát. Véleményem szerint van egy "kis" különbség a Szegeden és a máshol készülő adások között.
Kifejtenéd, hogy szerinted miért? Miben mások? Csak kíváncsiságból kérdezem, mert nem ismerem az N-Joyokat, csak a Pluszokat.
ravasz írta:Ó, ha tényleg az N-Joy vette kezelésbe a frekit, akkor ne számítsatok sok jóra a tesztidőszak után sem...
Szerintem lambda az egri Gold FM-et hallgatta, arról pedig még egyáltalán nem lehet tudni, hogy N-Joyos (mivel azt írtátok, nem ugyanaz szól az egri és tatbányai frekin). Persze más ötletem nem igazán van nekem sem, talán ha lenne netes stream-je, többet tudnánk.
Az N-Joy-ok zenei kínálatáról meg csak annyit (a Plusz alapján), hogy szerintem nem lenne rossz, ha kevesebb lenne a fekete zene. Túl sok van belőle. Mikor Miskolcon elindultak, jobban jártak volna, ha a Gold FM-es zenéket játsszák, hiszen az a rádió azokkal a bizonyos zenékkel tudott a leghallgatottabb lenni ott, még ha sok zene nem is a legismertebbek közül való...[/quote]