RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#52050  Szerző: zenefalo

Mondjuk a hírekre én nem mondok véleményt,mintha a Discovery vagy Nat.Geo. tudományos híreit olvasná be Lacika. Viszont,nálam is szar a 88.1,fél ötkor kelve alig jön zajos monóba,a hatvani Dió a 87.9-en eltapossa :gülü2:
 #52048  Szerző: drkotasz

Amikor megyünk haverokkal a Balatonra, ahhoz már hozzátartozik a Rise FM, holott egyikünk se szereti a veretős zenét, de illeszkedik a petőfisétányos-pénzlehúzós-vurstlifílingbe :D (szerencsére vannak jobb helyek is a Balatonnál...)
De felettébb kedves volt tőlük, hogy hazafele jövet az időjárásjelentésben elmondták, hogy a keleti országrészben százágra süt a nap, felhő nincs az égen, ehhez képest otthontól 30 km-re akkora felhőszakadás kapott el, hogy 50 méterre nem láttunk el, beázott valami az autóban és hátsó világítás el :)
 #52047  Szerző: mlaszlo

Valami gond van a 88,1-el, nagyon gyengén ad, Budapesten belül is van ahol alig jön.
 #52040  Szerző: Gabeedj

Rise még sem olyan mint anno a Juventus a Balatonnál és a rádió Jam.Vannak kicsit erőltetett dolgai,de azért mégis jobb mint a nagy etalon a Rádió 1
 #52026  Szerző: ravasz

steve írta:Pont az volt jó, hogy nem volt ismétlés. Most meg napi 12-szer lemegy a Bob Sinclar New New New meg az Underworld Downpipe. Mindent el kell cseszni, ami jó?!
Aki egész nap a rádió előtt kockul, annak persze, hogy jó, de az emberek viszonylag keveset rádióznak. Sokan, de keveset. A Rise-on meg pláne kevés az ATS min., dance zenét nem lehet órákig hallgatni, csak ha annyira háttérzene, hogy csak az ütem hallatszik. Akkor meg már legyen ismertebb a rotáció...
 #52024  Szerző: steve

Pont az volt jó, hogy nem volt ismétlés. Most meg napi 12-szer lemegy a Bob Sinclar New New New meg az Underworld Downpipe. Mindent el kell cseszni, ami jó?!
 #52022  Szerző: tomee

Én még mindig kissé elvontnak tartom a Roxyhoz vagy R1-hez képest, persze valakinek meg pont ez jön be.
 #52015  Szerző: ravasz

Snake írta:Nekem az a véleményem, h végre jó, kicsit sok az ismétlés, de jók a zenék.
Persze, eddig rohantak. Megjelent egy zene, azonnal ment is adásba, akármilyen szar is volt...
 #52014  Szerző: Snake

Nekem az a véleményem, h végre jó, kicsit sok az ismétlés, de jók a zenék.
 #52013  Szerző: ravasz

Sztem kurva nagy :lol:

Valamint a rádió is jó, hogy kommerszebb lett.
  • 1
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 470