RADIOSITE Fórum

• Rádió Avas - Miskolc - 98.9 MHz

#52118  Szerző: LuciFerko

az avason.hu-val mi lett? :S
 #52115  Szerző: tomazo

most elég lámer leszek, de a google az elsö két oldalon csak ködösített.
mi is a honlap címe ami most van de nem jó?
 #52113  Szerző: nyikolaj

Ha megkérdeznénk Szabeet,vagy Kisgagát,hogy miért nincs honlap,akkor csak öööööö....
Ezzel kezdenék a választ! ^^
 #52112  Szerző: tommyboy32

szerintem igenis kell h legyen honlapja,mert ha nincs,akkor ez a rádió igénytelenségét mutatja....egyépként ez a rádió nem a hallgatóknak szól,hanem saját maguknak,mármint az avas műsorvezetőinek...igénytelen rádió,igénytelen műsorvezetés,nincs honlap... nagyon avasodik ez a rádió :lol:
 #52106  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:Egyébként ennek a rádiónak miért nincs már évek óta egy normális honlapja?
Az összes miskolci kisköznek van(és lesz:Crazy fm)
Mindenesetre érdekes. :S
Nem feltétlen attól lesz igényesebb vagy igénytelenebb, jobb vagy rosszabb egy kisközösségi rádió, hogy van, vagy nincs weboldala.
 #52100  Szerző: Johnny

nyikolaj írta:Egyébként ennek a rádiónak miért nincs már évek óta egy normális honlapja?
Szerintem ez nem probléma... minden esetre az 5 milla városvezetési támogatásból már lehetett volna csinálni. Az viszont már ultra ciki mikor Szabee olyan zenét ad le adásba amin ott figyel az angol rádió műsorvezetőjének felkonfja és a mix szignálja. (hiába beszélsz rá bakker attól az még ott van)
De egyébként mostanában a teszt odakapcsolásokkal nem hallok semmit. Délelőtt van még valami? Vagy már csak Szabee van meg Kisgaga? Ha mást nem is de a lefedettséget azért irigylem :P
 #52081  Szerző: nyikolaj

Egyébként ennek a rádiónak miért nincs már évek óta egy normális honlapja?
 #50010  Szerző: SzD

Apááááám, megint micsoda hírérték! :S
Anno Nagy Sanyi az MTV-n oltotta kicsit ezt a lényt, utána meg Joshi Bharat-nál is leégette elég szépen...több Nagy Sanyi kellene, mert így legalább lehet jókat mosolyogni azon, hogy milyen ember is Kiszel Tünde. Én például csak felhúzom magamat az alább linkelt hírekkel kapcsolatban, vagy azon, hogy minden azzal van tele, hogy megint új faszit talált magának...de azon, ahogy anno Sanyi osztotta, nagyon jól szórakoztam.
 #50007  Szerző: drkotasz

Tünci hol lett egyetemi tananyag? :D
Mármint ilyen előfordul, hogy órán kicsit kötetlenebbül beszélgetnek, aztán a tanár hoz fel elrettentő példákat, vagy médiaetika szempontjából vizsgálják, hogy meddig szabad hagyni elmenni az idiótákat, és Kiszel Tünde neve elé mindig odateszik, hogy "sajnos", ez is valami ilyesmi lehet :D
Esetleg a TV2 Akadémián tudom elképzelni, ott már minden mindegy.
 #50001  Szerző: Jani

jimmer írta:Majd ettől tuti több, jól képzettebb, SZAKEMBER lesz a médiában..

http://atv.hu/cikk/20100712_mediaiskola ... =hirkereso
Na nemán!Ő minek nem képzeli el magát.ÁÁÁÁÁÁ!Ostoba picsa! :shock: :gülü: :gülü2:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 25