RADIOSITE Fórum

• Kis Duna Rádió - Áporka - 97.0 MHz

#87189  Szerző: LuciFerko

Pár hete csak csend megy a frekin.
 #52127  Szerző: Cicoo

A dunavarsányi vasútállomáson már kétszer elcsíptem. Otthon nem szól már. Légvonalban kb. 2-300 méterre lakunk az állomástól, de 50 m-rel odébb, a házunk irányába már nem szól.
Egyébként asszem, nem fogok rászokni. Múltkor, mikor hallgattam, a csaj 2-3 mondaton belül kb. 5x mondta el a műsor címét..
 #52008  Szerző: csokie

Ezen a héten másodjára is tudtam fogni a Kis-Dunát. Gugliba megnéztem, és hát kemény hogy idáig elszól :D 15 km légvonalban, egy domb letakarja, de még így is fogható, ez nem semmi.
 #12170  Szerző: pébégáz

Egyszer tavaly nyáron, egy zivatar lecsendesedésekor fogtam ezt az adót Budapest XXII. kerületében. Jó kis tropók voltak akkor. Nem volt gyenge a terjedés, ha 18 km-ről tudtam fogni egy 2W-os adót.
 #5434  Szerző: systhema

Igen, ezt én is alá tudom támasztani! Amikor a környéken jártam tökre meglepődtem, hogy kisköz rádiót hallgatok, mert tisztelet a kivételnek, de nem sok ennyire igényes kisközt lehet hallgatni, mint a Kis Duna. Látszik, hogy komolyan veszik azt, amit csinálnak. A helyieket érintő témákat tárgyalnak, nem akarnak kisköz létükre kereskedelminek látszani, és ebben pont ez a lényeg. Csak maradjon is így.
 #5247  Szerző: Pasa

Ma voltam arra. Egész korrekt kis adó ez. :-) Lefedi a szomszédos településeket is (Kiskunlacháza, Bugyi, Ráckeve, Szigetcsép), és az arculata sem rossz. Jók a szignálok, és sokféle zene szól rajta (persze van, aki ezt nem szereti).
http://www.kisdunaradio.hu