RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#52491  Szerző: Cicoo

LuciFerko írta::gülü2:
Írjam a helyes válaszokat?

"Nem tudom mi bajuk az embereknek zsidókkal."

Nekem semmi, a többiek meg bizonyára olyan szélsőséges nézeteket vallanak, amiket nem biztos, hogy jó dolog itt kitárgyalni.

"Meg azt hallottam hogy csak nálunk ilyen nagy ellenszenv irántuk."
Nem hiszem. És szerintem itt zárjuk le a témát, mert abból semmi jó nem fog kisülni, ha ezt feszegetjük.
 #52489  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #52487  Szerző: Cicoo

Mauro írta: Nem tudom mi bajuk az embereknek zsidókkal.
Gondolkozz, Micimackó, gondolkozz! ;)
Mauro írta:Meg azt hallottam hogy csak nálunk ilyen nagy ellenszenv irántuk.
Biztos benne? a) igen b) nem c) kérem a közönség segítségét! d) felezek
 #52470  Szerző: Mauro

drkotasz írta:http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2 ... dozasaert/
Hát gratulálok, Palotainak a lába ujjáig nem ér fel a gyökér parasztja, még oda is böffent egy zsidózást, hogy nyomatékosítsa azt a fejében rejlő hatalmas IQ mennyiséget, ami lassan az országos átlag...
Én is hallottam esetről. És mélységesen felháborított. Nem tudom mi bajuk az embereknek zsidókkal. Meg azt hallottam hogy csak nálunk ilyen nagy ellenszenv irántuk.
 #52399  Szerző: LuciFerko

Az In-Kal sercurity főnöke honnan is származik? cöcöcöcö
 #52395  Szerző: Pasa

drkotasz írta:...még oda is böffent egy zsidózást, hogy nyomatékosítsa azt a fejében rejlő hatalmas IQ mennyiséget...
Én minden nap onnan dolgoztam, sajnos a vendégek meséltek ilyesmikről, sőt egyszer saját füllel is hallottam... :o :x
 #52387  Szerző: Mauro

Pasa írta:
Mauro írta:Állítólag ezek a linkek vírusokat és egyéb a gépre nézve káros dolgokat is tartalmazhat.
Szerintem nem. Kattints rá, tök jó dolgok! ;)
Sajna Főnök törölte így lemaradtam.
 #52385  Szerző: drkotasz

http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2 ... dozasaert/
Hát gratulálok, Palotainak a lába ujjáig nem ér fel a gyökér parasztja, még oda is böffent egy zsidózást, hogy nyomatékosítsa azt a fejében rejlő hatalmas IQ mennyiséget, ami lassan az országos átlag...
 #52355  Szerző: LuciFerko

Hát gyerekek nemsemmi volt az éjjel!!! 22:32-kor elment a villany, és csak 8:55-re jött vissza, azóta is kimaradások vannak! több óráig csak 150 v volt a hálózatba kb. Az utcában csak 3 tévét vágott haza. Mi nagyhűtőnk is lehet kaputt, kerreg :gülü2:
 #52276  Szerző: Szd96

Na végre itthon Miskolcon! :D :shock:
De délután megyek tovább Tiszadobra :lol:
  • 1
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
  • 366
  • 541