RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#52352  Szerző: Andrew5

akos9277 írta:Sziasztok! Tud valaki valamit arról, hogy idén is be lehet-e adni a kisközösségi pályázatokat szeptember 1-én?, ill. tudna valaki pár tippet adni a pályázathoz?-90%-ban már kész vagyunk, csak kéne pár tipp! Előre is köszi!

Nem csak elvileg gyakorlatilag is lehet szept 1-én pályázni a szokásos módon, a kiírás szövege pedig csodák csodájára nem változott.
 #52347  Szerző: akos9277

LuciFerko írta:elvileg lehet, szerintem holnap konzultálok az illetékesekkel.
Köszi!
 #52346  Szerző: LuciFerko

elvileg lehet, szerintem holnap konzultálok az illetékesekkel.
 #52342  Szerző: akos9277

Sziasztok! Tud valaki valamit arról, hogy idén is be lehet-e adni a kisközösségi pályázatokat szeptember 1-én?, ill. tudna valaki pár tippet adni a pályázathoz?-90%-ban már kész vagyunk, csak kéne pár tipp! Előre is köszi!
 #52052  Szerző: jimmer

Valahol már említették, hogy a rádióengedélyre várnak. Piroska azt ígérte, hogy még a szabadsága előtt elkészíti őket, remélhetőleg aug. 20 előtt megjönnek. így lenne korrekt.
 #52036  Szerző: Johnny

Két éve nekem ilyentájt jött meg a frekvencia kijelölési határozat. Hogy állnak a kollegák kollegínák?
 #51651  Szerző: Ghee

Mi ez a Low-Resolution kép? :shock:
 #51594  Szerző: nyikolaj

#51468  Szerző: LuciFerko

freki megvan mindháromnak! Csak még nem érkezett meg az engedély :S
 #51464  Szerző: drkotasz

operator írta:Nyugi már! Megkapták a frekit meg mindent, szóval ebben az évben el fognak indulni, de mielőtt leírsz ilyet, figyelmedbe ajánlom az induló kisközök fórumát, ott látod majd a frekit is.
Jólvanmár, kérdeztem. Akkor nem a hírközlési+médiafelügyeleten múlik, de nyilván akkor se két perc elindítani egy rádiót, tisztában vagyok vele.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 164