RADIOSITE Fórum

• Rádió 6 - Százhalombatta - 101.3 MHz

#52405  Szerző: csokie

Igaz, hogy tudatosan van összeválogatva a Rádió 6 zenei listája, de pl. egy Kool And The Gang után egy David Guetta, vagy egy Lady Gaga... Hát ízlések és pofonok, legalábbis nekem.
Itthon szeretjük hallgatni a családdal, mert mindenki megtalálja benne azt a zenét, amit szeret. :)
(Szeretnék én "belelátni" a progigazgató, vagy a zenei szerkesztő fejébe. :) )
 #52357  Szerző: Klamancsek

Pasa írta:Sok-sok évig hallgattam rendszeresen a Pilis Rádiót (1995 óta). Amikor Sunshine lett belőle, leszoktam róla. Most ismét be van programozva az autórádiómon a 91,1. :yes:
Köszönöm, Pasa!
Ezért dolgozunk, hogy ilyeneket halljunk, olvassunk!
:yeah:
 #52351  Szerző: Pasa

Sok-sok évig hallgattam rendszeresen a Pilis Rádiót (1995 óta). Amikor Sunshine lett belőle, leszoktam róla. Most ismét be van programozva az autórádiómon a 91,1. :yes:
 #52344  Szerző: Rádiós

csokie írta:Relatíve mindkettő "réteg" rádió, csak más stílusban. De jól van mind a kettő felépítve, az tény.

A Retro rádió nem réteg rádió! Nézd meg a playlistet, és a toplistájukat. Az alapján csak egy rádió, ami minden fellelhetőt lead. Ez nem is gond. Sok rádió működik így. Ki jobban, ki rosszabbul szedi össze a mindenből azt ami számára a megfelelő. A Rádió 6 ezzel szemben egy erős zenei arculattal rendelkezik! 2-3 dalból felismerhető, hogy azt hallgatod. Elég tudatosan van válogatva a zene. Tudatosabban, mint az országos rádiók esetében. A Retro esetében ezt nem mondhatjuk el. A Retrot 4-5 hónapja hallgattam utoljára, és akkor is az volt a véleményem, hogy egy a sok közül. Mondom, ez nem baj, főleg vidéken. Vidéken nem is lehetne réteg rádiót csinálni. Nincs rá elég hallgató és lefedettség. Ezekért nem értek veled egyet.
 #52343  Szerző: Rádiós

drkotasz írta:
Rádiós írta:Egyes ápoltaknak, mások kára milyen jó poén. Jó ember, ha nem tudsz értelmeset írni, akkor a haveroknak küldj ilyeneket! JELZEM: Jól szól a Rádió 6. Elég gyorsan javították a hibát, a hétvége ellenére is.
Nyalom a humorérzéked, sértődjél otthon :)
(gondolom, azután nőtt meg az arcod, hogy Rádiós lettél, mert alapból nem fért volna be a stúdióba :))
Nah ezek után sem fogok álmatlanul forgolódni az ágyamban. És most már félek is. Örvendtem.
 #52338  Szerző: LuciFerko

csak úgy csendbe megkérdezném, hogy miért nem lehet a videó alá bekommentelni, hogy "köszünjük, hogy észrevette a hibát, sürgősen kijavítottuk!" vagy valami ilyet :ninja: :sealed:
Amúgy igényesen össze van rakva a rádió, Érden sokat hallgatom. Főleg a funkyzenék jönnek be nagyon (pl flip da scrip :party: )
 #52335  Szerző: drkotasz

Rádiós írta:Egyes ápoltaknak, mások kára milyen jó poén. Jó ember, ha nem tudsz értelmeset írni, akkor a haveroknak küldj ilyeneket! JELZEM: Jól szól a Rádió 6. Elég gyorsan javították a hibát, a hétvége ellenére is.
Nyalom a humorérzéked, sértődjél otthon :)
(gondolom, azután nőtt meg az arcod, hogy Rádiós lettél, mert alapból nem fért volna be a stúdióba :))
 #52331  Szerző: csokie

Relatíve mindkettő "réteg" rádió, csak más stílusban. De jól van mind a kettő felépítve, az tény.
 #52330  Szerző: Rádiós

Szerintem ne hasonlítsuk össze a két rádiót.
 #52328  Szerző: csokie

Jut eszembe: nem sokan hallgatják a neten a Rádió 6-ot; nem tudom miért. Retro Rádió-t meg mindig több százan pedig csak Nyíregyen fogható.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 25