RADIOSITE Fórum

• Rádió Mi - Szeged - 89.9 MHz

#52429  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:Mert tuti bódi gusztit, ákost, kormoránt, kozsót hoznának...
És viccen kívül tuti hallgatott is lennél azokkal. :shock:
 #52425  Szerző: LuciFerko

hú nálamis ha összejön a kiköz mennyi meló lesz ezzel :gülü2: Mert tuti bódi gusztit, ákost, kormoránt, kozsót hoznának...
 #52424  Szerző: mimi

LuciFerko írta:leis mentek? :D
Le, izzadtam tehetetlenül :D Most már én foglalkozok velük, azzal kezdjük a félévet, hogy itt tök sok mindent lehet, kivéve :)
 #52420  Szerző: LuciFerko

mimi írta:
jimmer írta:a rétegzenei műsoroknál itt is, de ott sem az összeset. mert könnyen előfordulhat hogy az ő kis kedvence pl minden műsorban benne lenne. ez pedig nem "rádió1-mindig ugyanazmegy" úgyhogy a selector beválogat a műsoridőnél kicsit kevesebb de a műsorhoz passzoló zenét, és 3-4 db ot a műsorvez. rakhat be. ennyit engedünk többet nem
Nálunk eddig kétszer lett volna erre szükség, egyszer Republicot, egyszer meg Modern Talkingot hoztak be gyakorlatozó egyetemisták, a guta majd megütött :D
leis mentek? :D
 #52419  Szerző: Pasa

Ja, értem, akkor jogos. Engem nem ver a víz a Modern Talkingtól, de a Republicot is meghallgatom...
 #52418  Szerző: mimi

Pasa írta:És azokkal mi volt a gond? Túl sokszor mennek amúgy is? :shock:
Alapvetően underground zenei beállítottságú a rádió, olyan hallgatósággal, amit a víz kiver ilyesmitől. A Neón meg az nincs, amit mi játszunk, mert azt annak a hallgatósága nem bírja... :)
 #52417  Szerző: Pasa

És azokkal mi volt a gond? Túl sokszor mennek amúgy is? :shock:
 #52416  Szerző: mimi

jimmer írta:a rétegzenei műsoroknál itt is, de ott sem az összeset. mert könnyen előfordulhat hogy az ő kis kedvence pl minden műsorban benne lenne. ez pedig nem "rádió1-mindig ugyanazmegy" úgyhogy a selector beválogat a műsoridőnél kicsit kevesebb de a műsorhoz passzoló zenét, és 3-4 db ot a műsorvez. rakhat be. ennyit engedünk többet nem
Nálunk eddig kétszer lett volna erre szükség, egyszer Republicot, egyszer meg Modern Talkingot hoztak be gyakorlatozó egyetemisták, a guta majd megütött :D
 #52413  Szerző: jimmer

a rétegzenei műsoroknál itt is, de ott sem az összeset. mert könnyen előfordulhat hogy az ő kis kedvence pl minden műsorban benne lenne. ez pedig nem "rádió1-mindig ugyanazmegy" úgyhogy a selector beválogat a műsoridőnél kicsit kevesebb de a műsorhoz passzoló zenét, és 3-4 db ot a műsorvez. rakhat be. ennyit engedünk többet nem
 #52412  Szerző: mimi

jimmer írta:legalább nem raknak be minden sz.rt.. itt is így működik, sőt a lejátszási listán se nagyon tudnak varázsolni. bed-et szignált berakhat, zenét nem vehet ki, max moveolhatja ha nagyon muszáj. kötni kell az ebet a karóhoz :)
Mi kicsit más logika szerint működünk, a műsorok lényege, hogy a műsorkészítő válogatja a zenéket, a zenei műsoroknál főleg.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7