RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#5256  Szerző: Pasa

jeek írta:Streamen olyan kuss van mint a ház.
Vahh, de jó...
 #5254  Szerző: tomee87

Streamen olyan kuss van mint a ház.
 #5228  Szerző: LuciFerko

nekem is 8-)
 #5226  Szerző: lacita

Hiányzik a dalcímbemondó :? :?
 #5184  Szerző: Attis

Erre gondoltam. Szerintem ő az.
 #5180  Szerző: djlacee

szittörö...szittörö... :lol:
"gurulunk tovább"
 #5178  Szerző: Attis

Lehet, hülyeséget mondok, de a Fittikém nekem máshonnan is ismerős. Emlékeztek még a Rádió1 benzines nyereményjátékára? (Zenét kellet felismerni, és benzint lehetett nyerni.) Na annak volt egy szerintem nem rossz reklámja, amit baromi gyakran toltak a Rádió1-en. Ott hallottam először a Fitti nevet, és a hang is ismerős. Az egyik ilyen reklám meg van, csak nem tudom feltölteni.
A Carlo meg a Blikkes fiú, aki egy időben a Danubiusban tolta Majkával a Danubius Light-ot.
 #5162  Szerző: Sakál

Flash írta:Bocs Sakál, de az a Carlo egy egészen másik Carlo, mint a Blikkes Carlo, aki a TV6-on csinálja Fittikémmel a műsort. A pösze Szabit sem a Blikkes Carlo alakította, és az Inlagrantit sem. Nézd csak meg ezen a Danubiusos képen: http://www.danubius.hu/artist/135558
Ugyanaz a nevük, de két különböző figura. Sokan össze szokták keverni őket.
Én bocs, azt hittem Carloból csak egy van... :oops: A tévében meg nem láttam ki van, ezért nem tűnt fel, hogy nem ugyanaz a csóka.
 #5141  Szerző: ropi21

az "így tévéztek ti" műsorról futólag láttam 1-2 dolgot (igazából leginkább csak comment:com-on reklámot) így már azért tudom hova tenni az arcot, köszi az infokat
  • 1
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 333